alexandra flaa

Piercing mot migrene? 10.05.2017

Hei på dere! Nå har jeg snart kommet meg til veiens ende når det gjelder sluttvurderinger, for denne gang. Det gjenstår kun i historie og eksamener. På denne tiden av året, både til jul og mot sommeren, stresser jeg litt ekstra mye. Jeg er utrolig anspent og hjernen jobber alltid på høygir. For min del resulterer dette i en konstant migrene som hverken blir bedre eller verre samma pokkern hva jeg gjør.. Den er akkurat på grensa til at det ikke går an å fungere på skole, men for liten til at jeg får et ordentlig migreneanfall og det blir borte.. Medisinen min er nok ikke helt optimal, for den gjør det sabla mye verre når den kicker inn, og gir liten effekt.. Én ting er i alle fall sikkert... Jeg orker ikke ta en mastergrad hvis jeg skal få en slik periode med migrene to ganger i året.. Men hva hjelper egentlig mot migrene?

I det siste har jeg hørt noe om en piercing som kalles daith. Denne er i øret, hvor det kjent er mange nerver. Det er dessverre ingen forskning eller tester på at en slik piercing vil minske migrene, men for noen gjør den nettopp det. Hvordan kan en piercing fungere mot migrene, tenker du kanskje nå? Vel, etter en del research har jeg funnet ut at den piercingen vil ødelegge en nerve, slik at det løsner opp et eller annet for migrene.. Det høres helt sykt ut, I know.. Men kanskje det er verdt det? Og om det ikke skulle fungere, så sitter man i alle fall igjen med en fancy piercing! 

Jeg kom også over noe annet i mine research, nemlig noe som faktisk er forsket på. Er det noen av dere som vet hva migrene egentlig kommer av? Da tenker jeg ikke på triggere eller slik, men hva som forårsaker migrene? En nyere forskning viser til at de med ingen eller for liten mengde av ett enzym, som skal bryte ned andre stoffer i kroppen, kan være forårsaket av migrene. Du kan lese mer om det HERAltså, se hvor fint det er da! Og i morgen allerede skal jeg få en slik piercing! Jeg gruleder meg veldig, og krysser fingrene for at den kan hjelpe, om så bare bittelitt.. Dere med migrene skjønner hva jeg snakker om!

Har du hørt om det før?
Har du migrene?

1 Kommentar skjul

Martemeomamma

10.05.2017 kl. 16:16
Håpe det hjelper da:) Lykke til <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits