alexandra flaa

Russens dag på Tusenfryd 05.05.2017

God fredagsmorgen dere! Nå er det helg igjen ♥ Jeg sitter her og nyter en kopp kaffe, mens jeg skal oppdatere dere litt. Det har skjedd så utrolig mye, så veldig mye jeg også vil skrive, men nå skal jeg først ta for meg russens dag på Tusenfryd som var på onsdag. Jeg er ikke typen som liker karuseller eller berg- og dalbaner, så man kan jo lure på hvorfor jeg gadd å bruke 400 kr på en billett.. For min del var det vel bare for stemninga, være sosial og spise sukkerspinn. De to jeg var med ville ta noen berg- og dalbaner, så da sto jeg tålmodig og venta mens de sto i kø i over én time på hver av berg- og dalbanene. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor noen gidder å stå så lenge i kø, for noe som kun varer ett par minutter.. Er det bare jeg som tenker sånn??

Mot slutten av kvelden tok vi en barnekarusell med hester, huskene og radiostyrtebiler- så da var jeg fornøyd! Siste halvtimen ble brukt til å danse foran scena, og herregud så mye jeg tenkte på hvor kleint det kom til å bli med tanke på at ingen av oss hadde promille. Men, her er det ett stort men- det var ikke kleint eller flaut i det hele tatt! Vi tre sto og hoppa som alle andre og hadde det sinnssykt gøy! 

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with b5 presetDet var ikke mye bråk eller ufine handlinger som fant sted, i alle fall ikke som jeg fikk med meg. Heldigvis var det mye politi, vakter og frivillige som gjorde sitt for at russen skulle få det så bra og trygt som mulig!

Var du på Tusenfryd?
Hva skal du i dag?

4 Kommentarer skjul

Marita

05.05.2017 kl. 08:51
Så bra du koste deg ❤️ Ha en fin dag videre 😘

Alexandra Flaa

05.05.2017 kl. 11:22
Marita: Takk det samme :)

Navn? Jaaa var det da!!

08.05.2017 kl. 23:18
Der skulle e me ha vøri.. men kom e me dit da.. NEI!! Men la gå!! Var det gøy der da?😊😘

Alexandra Flaa

09.05.2017 kl. 10:24
Navn? Jaaa var det da!!: Det var veldig gøy! Du gikk glipp av noe der altså :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits