alexandra flaa

Ny hårfarge 29.04.2017

God lørdag dere! Jeg tok en ekstravakt på jobb i dag, og jeg skjønte virkelig ikke hvorfor jeg hadde gjort det når alarmen ringte før kl. var 6.. Men nå er jeg hjemme igjen etter en lang dag! På torsdag var jeg hos frisøren igjen og fikk friska opp igjen fargen, i tillegg til at de slitte tuppene ble borte. Det var sinnssykt skummelt, og jeg satt med grusom angst mens fargingen pågikk. Jeg hadde nemlig ikke farget lengdene på to år, kun ettervekst.. Så jeg var livredd for at det ville bli mislykka.. Men det ble det ikke! Jeg ble superfornøyd og følte det var en farge som passet meg veldig godt, om jeg skal si det selv. Etterveksten er noe mørkere enn lengdene, men det var også det jeg ønsket siden jeg hadde "baylage" som inspirasjon. 

Nå skal jeg slappe av en liten time før Tonje og jeg finner veien til treningssenteret, nok en gang. Fresh har igjen kjørt i gang en konkurranse hvor man kan vinne ett år med trening, dersom man trener 20 ganger innen 25.juni, og denne gangen er det no mercy! Det skal bare gå!! Vi kjører i gang med ett smell, for å si det sånn!

Hva syns du om hårfargen?
Hva skal du i dag?

2 Kommentarer skjul

liseburoy

29.04.2017 kl. 20:14
Denne hårfargen kledde deg skikkelig godt! Håper du har hatt en fin dag på jobb :)

Alexandra Flaa

29.04.2017 kl. 22:41
liseburoy: Tusen takk! Jeg hadde en veldig fin dag på jobb :) Nyt resten av helga :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits