Russedåp

God fredag, og god helg! I går var det endelig vår tur til å døpes. Jeg tror vi er noen av de siste om blir døpt, og vi begynte med buksa på mandag.. Litt rart at buksa blir tatt i bruk før dåpen, men det var nå en gang slik det var. I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt til å drikke, men heller kjøre, men jeg ombestemte meg i siste liten. Selv om mange advarer meg mot alkohol og angst, så gikk det veldig bra i går. Dette er nok veldig individuelt, så vær bevisst på dette dersom du sliter med angst!

Vi møttes på en grusbane, hvor dåpen skulle finne sted. En etter en, måtte vi frem til presidenten, få tildelt navn, styrte nedpå med det vi hadde av drikke, før resten ble helt ut i håret. Mmm, det var nok deilig! "Heldigvis" for min del hadde jeg vinflaske, som ikke var full. Det var uansett grusomt å styrte vin på 10 sekunder.. Men jeg klarte det som var igjen av flaska, og fikk dermed ingenting i håret! Jeg hadde seriøst nekta uansett, siden jeg akkurat hadde vært hos frisøren og farga håret.. haha. 


Mathilde ble døpt Bakerkvinnen siden hun jobber i bakeriavdelingen på Meny.
 

Når alle var døpt, ble det en liten stafett. Mitt lag vant, for å si det sånn! Første runde var å spise 10 mariekjeks, så feste en tampong rundt livet og treffe en flasketut, styrte mer dikke og løpe 10 runder rundt en flaske, før siste runde (som jeg hadde), var å løpe ned alle og sprekke ballongen Tirill holdt foran rumpa. Vi kan vel si det sånn at jeg løp litt for fort, og det endte med jeg rett og slett løp ned Tirill og begge fikk kose litt med grusen på bakken. Ballongen ble til slutt sprukket, og vi måtte plutselig løpe hele veien tilbake igjen også. Vi dro inn seieren til tross for knall og fall! 

Kanskje ikke så vanskelig å forstå hvorfor jeg ble døpt "Blogg.no"? Haha, det blir nok gøy å se tilbake på uansett! Jeg ønsket ikke et navn som spiller på meg selv eller latterliggjør meg, siden jeg rett og slett er elendig på selvironi- med mindre det kommer fra meg selv.. Hva syns dere om navnet? Nå skal jeg gjøre ferdig noen oppgaver i gym, før jeg tar helg fra skolearbeid. Har dere spennende helgeplaner?

Er du russ?
Hva ble ditt russenavn når du ble døpt?

7 kommentarer

Victoria Larsen

28.04.2017 kl.18:18

Så artig! :D

Martemeomamma

28.04.2017 kl.18:30

Fint navn, passer deg bra <3 ha en fin helg <3

Alexandra Flaa

28.04.2017 kl.18:31

Martemeomamma: Takk det samme :)

Julie

28.04.2017 kl.18:56

Fikk navnet BacardiQueen 😂

Alexandra Flaa

28.04.2017 kl.19:00

Julie: Uuu, er du glad i Bacardi da eller? :D

Liseburoy

28.04.2017 kl.21:20

Så gøy! Jeg var mye syk den tiden det var russetid selv, så har aldri fått opplevd å være russ desverre.. Kos deg i russetiden! :)

Alexandra Flaa

28.04.2017 kl.22:46

Liseburoy: Så kjipt! Jeg skal kose meg så mye jeg kan :)

Skriv en ny kommentar

hits