alexandra flaa

Denne ukens.. 17.04.2017

Altså, jeg lovte jo å være så flink med de ukesoppsummeringene.. men nå har jeg vel ikke hatt en ordentlig oppsummering på to uker!? Dette er for dårlig! Jeg skal ta meg sammen.. Vi bare kjører på?

Ukens høydepunkt ♥
Ahh, det har vel vært en fin uke, men det aller beste var nok Mallorca og påskeferie! Det var virkelig behov for en time out, men jeg er neppe klar for å komme tilbake til hverdagen enda.  

Ukens nedtur ♥
Jeg stresser så sabla mye med tiden fremover. Det er så mye som skal skje, både russetid, konfirmasjoner, jobb, sluttvurderinger, tentamener og eksamener. I tillegg skal jeg jo jobbe og trene, samt ha ett liv. En av mine største frykter er nok at alt går på automatikk igjen.. Jeg hater virkelig når jeg kommer inn i en slik periode. Da er det lite som gir mening, skal jeg si dere.. 

Ukens beste dag ♥
Det må være torsdagen, når vi kom ned på Mallorca og bare kunne nyte den flotte solnedgangen. Det var heller ikke feil med varme de andre dagene også!

Ukens restaurant ♥
Vi fant altså en vegetarrestaurant på Mallorca! Der hadde de et utrolig kult konsept, syns i alle fall jeg. Det var en fast pris på tre-retter, hvor du hadde to alternativer til hver rett. Det var både billig og god mat! Den ligger ikke midt i Palma, så det kan kanskje være litt utfordrende å finne den.. 

 

Ukens utfordring ♥
Naturfagsinnlevering på onsdag.. Motivasjonen er på bunn, boka er på skola og jeg skal jobbe i morgen.. Hvorfor skal lærerne samle alt på en gang? Kan de ikke heller fordele litt mer utover året?? Nå er jeg nødt til å prøve på noen oppgaver i alle fall..

Hvordan var din uke?

2 Kommentarer skjul

Jegmotverden

17.04.2017 kl. 21:19
kjempe fint bilde

Pernille

17.04.2017 kl. 21:56
Fint innlegg og flotte bilder :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits