Engletreet, en gripende roman

Happy monday! Har dere hatt en fin dag? Jeg har egentlig ikke gjort stort, og det trengte jeg i dag. Lover dere, det er så deilig men en fridag før skola begynner igjen.. Skal jobbe nok fremover allikevel! Mens jeg sitter hjemme og sløver, (les; snart gjøre mer skolearbeid), tenkte jeg å tipse om en god bok jeg har begynt å lese. Engletreet ble med til Mallorca, men jeg begynte ikke på den før flyturen hjem igjen.. Om jeg angrer på at jeg ikke startet tidligere? Gjett om!

Det er en vakker og gripende fortelling hvis man interesserer seg for litt kjærlighet, drama og etterkrigstiden faktisk. Romanen handler om Greta som flykter fra mor og stefar til London, hvor hun får seg jobb, finner en amerikansk marinesoldat og blir gravid. Greta hadde uheldigvis løyet om arbeidet sitt, som hennes store kjærlighet så fant ut. Det endte med at han reiste tilbake til Amerika uten å si adjø, og hun fant en ny ektemann som bare ville oppfostre tvillingene slik at det var en arving til eiendommen hans. 

Nå får jeg bite tenna sammen en stund og gjøre noen skoleoppgaver, før jeg forsvinner ned i boka senere. Den anbefales virkelig,og er like lettlest som Jojo Moyes sine bøker. Det er faktisk hovedgrunnen til at jeg begynte å lese den, fordi de skulle være litt like. 

Har du lest noen av bøkene hennes?
Hva skal du i dag?

6 kommentarer

Jegmotverden

17.04.2017 kl.16:57

nei, i dag skal jeg ikke så mye, skrive mye på bloggen min :) håper du får en fin dag videre

Alexandra Flaa

17.04.2017 kl.16:59

Jegmotverden: Takk det samme!

Sandra Marie

17.04.2017 kl.19:23

Har noen av bøkene hennes, men har ikke fått lest de enda. Fint å høre de er i samme bane som Jojo Moyes da :-D

Alexandra Flaa

17.04.2017 kl.19:23

Sandra Marie: Da er det bare å begynne!!

Den lille Pandaen c:

18.04.2017 kl.00:05

Lucinda Riley - Syv Søstre er braaa c: Den må du lese.

Alexandra Flaa

18.04.2017 kl.07:48

Den lille Pandaen c:: Skal notere den ned!

Skriv en ny kommentar

hits