alexandra flaa

Solnedgang på Mallorca 12.04.2017

Første kvelden på Mallorca var vi så heldige og få med oss den vakre solnedgangen! Vi så at sola var på vei ned, så vi nærmest løp for å kjøpe jordbær og noe søtt å drikke på. Vi rakk det! I løpet av få minutter var sola nede, men da la igjen en vakker farge over himmelen. I stunder som da kan jeg sitte og drømme meg bort. Det er så store kontraster i livet, og det er vakkert. Samme dag hadde jeg vært på skola, venta på et forsinket fly, også satt jeg der i varmen og bare kunne nyte himmelen, sola, stranda. Nyte det hele, og leve i nuet.

Altså hvor vakkert er ikke dette? Det må jo bare være umulig å ikke nyte et øyeblikk som dette? Mulig dette blir litt klisjé, men det er så ubeskrivelig vakkert. Så deilig å kunne nyte inn alt uten og stresse med et eller annet hele tiden. Jeg elsker og reise, og jeg elsker solnedganger! 

Hva syns du om bildene?
Er du flink til å leve i nuet?

1 Kommentar skjul

Sandra Marie

12.04.2017 kl. 16:29
Såå fint. Jeg elsker solnedgang :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits