Øl på McDonalds!?

God tirsdag dere! Det ble en bloggfri dag i går med god grunn. Når man er på ferie er det deilig og koble litt av også. Men når det er sagt er hovedgrunnen at jeg har brukt altfor mye Internett her nede, så det blir en skummel telefonregning (unnskyld mamma).. Jeg tok mange bilder i går som dere skal få se, samt at både Tirill og jeg gjorde noe helt fantastisk gøy!! Jeg skal være så jævlig og holde dere på pinebenken litt til! Jeg vil nemlig få ordentlig fine bilder før dere får se noe som helst!

Nå sitter vi altså på McDonalds på flyplassen og er mange mange timer for tidlig ute. Heldigvis var det planlagt! Tirill og jeg har kødda med det flere ganger på turen at det skulle jo vært øl på McDonalds og andre fast food kjeder, ikke at jeg drikker øl, men ja dere skjønner. Her har de også sånne kule maskiner du legger inn orderen på selv, og der vet dere.. der var det hele to forskjellige øltyper. Altså, hvor gøy er det ikke!? Det er sånt som er morsomt! Men det er vel kanskje bare på Mallorca? Selv om det er gøy at det er øl på McDonalds her, håper jeg allikevel ikke det kommer til Norge. Alkoholen hjemme er allerede så lett tilgjengelig!

Nå skal vi nok kikke litt mer rundt på hele flyplassen før vi kanskje setter oss ned ett annet sted og spiser mer. Vi har jo tros alt tid til det! Flyet går ikke før om to timer..

Vil du ha øl på McDonalds? Hvorfor/hvorfor ikke?

5 kommentarer

Nora Piscopo

11.04.2017 kl.14:23

Haha den var ny! Ha en fin tirsdag :)

Alexandra Flaa

11.04.2017 kl.14:28

Nora Piscopo: Takk det samme :)

Sandra Marie

11.04.2017 kl.17:35

Haha, wtf. Nei, øl på mc-donalds trengs virkelig ikke :)

Alexandra Flaa

11.04.2017 kl.21:52

Sandra Marie: Helt enig!

Kara

12.04.2017 kl.00:19

Det spørs , for meg gjør det ingenting om det kommer til Norge så lenge de som jobber der ber om legitimasjon og passer på , men det er forskjell mellom meg og andre hva de syns.

Skriv en ny kommentar

hits