Mallorcas gater

God søndagskveld dere! Er det deilig med påskeferie? Her hadde vi egentlig rigga oss til på stranda i dag, men etter to timer kastet vi bokstavelig talt inn håndkle. Vinden ble for kald, så det var ikke noe koselig å ligge der når man bare frøys. Vi gikk heller hjem for å spise deilig lunsj og ta beina fatt. Selv om det blåser var det godt å gå en tur, også fant vi ett lunt sted hvor vi ble sittende en stund.

I går derimot var været helt fantastisk, og vi tilbragte dagen i Palma. Det var helt fantastisk fint å se på katedralen, samt gå i de små bakgatene. Alle tre var helt fascinert over de søte vinduskarmene med fantastiske fine planter! Skal si dere vi ble smålig misunnelig der altså! Jeg tok så mange bilder, så dere får se så fort jeg har tilgang på PC igjen.

Se så fantastisk fint da!? Det kommer ikke til uttrykk gjennom bildene, dere må bare reise inn til Palma og se det med egne øyne! I morgen går turen tilbake til Palma for noe helt spesielt som både Tirill og jeg har gleda oss til hele ferien, samt at vi skal kikke rundt i gamlebyen. Ta livet med ro, rett og slett. Klarer noen å gjette hva vi skal!?

Hva syns du om bildene?

Har du vært i Palma og sett katedralen før?

Én kommentar

Vilde

10.04.2017 kl.12:02

så nyydelig, heldig du er!

PS: Jeg har en påskekonkurranse på bloggen nå, bli gjerne med :-D

Skriv en ny kommentar

hits