alexandra flaa

When in Mallorca 07.04.2017

God morgen fra solfylte Mallorca! Jeg skal ikke juge og å si at det har vært en fantastisk natt eller at alt gikk etter planen. Vi kom nemlig til en ganske så fin leilighet i går, og det var heller ikke vanskelig å finne frem, men leiligheten var helt tom. Det var ikke så mye som ett glass her.. Ingen av oss er så veldig glad i å klage på ting, men vi var jo nødt til å ha noe for å faktisk lage noen måltider hjemme som planlagt. Vi fikk til slutt det minimale og mest nødvendige vi trengte, så det ble en god salat i går. Det er dog ikke noe aircondition som fungerer, eller varme, så det er iskaldt i leiligheten.. vi våknet flere ganger i natt av at vi frøs, så da får vi si ifra om det også..

Det å finne et ordentlig lokalt supermarked her, så vi endte opp med å gå fra El Arenal og nesten helt inn til Palma. Vi tok bussen tilbake siden vi handlet mat for flere dager, og da kjørte vi selvfølgelig forbi flere supermarked i samme kjede.. irriterende, men vi kan ikke annet enn å le av det! Vi fikk oss en herlig gåtur langs stranda, så det gjorde opp for seg!

Jeg har ikke tatt med PC, så dere får mer enn nok bilder fra turen når jeg kommer hjem! I dag er planen å ligge strakt ut opp stranda, også får vi se hva vi finner på i kveld! Akvarium og minigolf er i alle fall to ting vi skal gjøre mens vi er her!

Har du vært på Mallorca før?

Hva skal du i dag?

4 Kommentarer skjul

Victoria Larsen

07.04.2017 kl. 09:33
Åh, kjempe fine bilder :D

Alexandra Flaa

07.04.2017 kl. 11:51
Victoria Larsen: Tusen takk! :)

Martemeomamma

07.04.2017 kl. 09:38
Ha en flott dag:) ser kjempe fint ut:)

Alexandra Flaa

07.04.2017 kl. 11:52
Martemeomamma: Takk :) Ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits