Slik styler jeg bryna mine!

Hei og god tirsdag dere! For noen uker siden fikk jeg spørsmål om hva jeg gjør med bryna mine og produkter jeg bruker. Jeg tenkte kanskje det er flere som lurer på det samme, uten å spørre? Her kommer uansett enda et innlegg om øyebryn. Dere holder vel ut? Det er jo en god stund siden sist!  


 

Først og fremst må jeg vel begynne å si at jeg har tatt microblading. Ja, det er en form for tatovering av øyenbrynene. Du kan lese mer om dette HER og HER. Selv om jeg har utført denne behandlingen, om man kan kalle det det, så steller jeg fremdeles bryna mine jevnlig. For min del er det aller viktigste å farge bryna, siden jeg faktisk talt er blond, ehhe. Utenom å farge bryna mine, så napper jeg dem en gang i blant. De siste årene har jeg fått en greie for øyebryn, og føler ærlig jeg mestrer mine egne greit nok. Når man blir over gjennomsnitlig opptatt av øyebryn, lærer man noen tips og triks som faktisk fungerer. Nå skal jeg dele mine beste tips med deg!

 


♥ Har du lyse hår? Det er lettere å se de minste hårene dersom du farger de først. Legg da fargen i den fasongen du ønsker bryna dine. 
♥ Dårlig pinsett? Bare tørk i mellom med et håndkle, så holder den enda. 
♥ Bruk an brynsbørste eller annen børste og gre alle hårene oppover. Da er det enklere å nappe en rett strek på undersiden av brynet. Når du kommer til vingen, eller halen, børster du de bort, slik at du også her kan nappe en rett linje. 
♥ Er du usikker på om du skal nappe det ene håret eller ikke? La det være igjen. 
♥ Har du bustete bryn på oversiden? Børst hårene nedover, og napp de som ikke passer inn i en rett linje. 
♥ Hvor skal bryna starte? Ta bankkortet ditt og plasser ved siden av nesa de, også måler du rett opp. Der kortet ditt treffer brynet skal det starte. Bruk skjønn! 
♥ Litt for lange hår? Bruk en liten saks til å trimme de, men vær forsiktig! 


Siden jeg har for lite hår etter egen smak på mine brynsender, har jeg heller klippet de slik at de ikke er for lange. Det er dumt å ta fatt på saksa hvis du vil klippe mye, men prøv deg forsiktig frem! Når det kommer til produkter sverger jeg i utgangspunktet til Anastasia Beverly Hills sin Dipbrow Pomade, men jeg har også Brow Wiz fra samme merket, bare én nyanse lysere. Begge produktene er helt supre, men jeg bruker de kun når jeg vil ha det lille ekstra. På bildene over har jeg ingen produkter på selve bryna, kun concealer fra Anastasia under brynet for å markere det. Her hender det også jeg bruker highlight under knekken på brynet. Jeg har Highlight duo pen fra samme merket som de andre produktene, men jeg føler vel kanskje denne er litt oppskrytt, og kommer heller til å prøve ett annet merke neste gang, på akkurat den biten! 

Jeg håper du får nytte av disse tipsene, og at de ikke minst var forståelige! Fortell meg veldig gjerne hva du syns om innlegget, og del dine beste bryntips hvis du har noen på lur! ♥

Hva slags produkter bruker du på bryna?
Har du noen tips du sverger til?

8 kommentarer

Monica

04.04.2017 kl.16:14

Heller små lyse til å tegne opp enn motsatt... jeg (føler) at jeg har kunn ett, og det er stort og med sorte hår. Håpløst å gjøre noe med...bah... så her er det napping, napping og napping som gjelder.

Alexandra Flaa

04.04.2017 kl.18:41

Monica: Joda, men hårene mine er i utgangspunktet blonde, så da er det mye enklere å farge de! :)

Victoria Larsen

04.04.2017 kl.17:28

Så fin du er! Flotte bryn :)

Alexandra Flaa

04.04.2017 kl.18:41

Victoria Larsen: Tusen takk!

Martemeomamma

04.04.2017 kl.17:30

Du har kjempe fine bryn:) skulle ønske jeg klarte og fikse mine:)

Alexandra Flaa

04.04.2017 kl.18:41

Martemeomamma: Øvelse gjør mester :)

Sandra Marie

04.04.2017 kl.18:33

fine bryn du har :)

Alexandra Flaa

04.04.2017 kl.18:41

Sandra Marie: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits