7 ting du kan gjøre på en søndag

Denne søndagen har blitt litt bedre enn først antatt! Etter at jeg postet det forrige innlegget ble jeg faktisk leitende etter en slik trekasse for å være litt kreativ. Til min store flaks fant jeg en nydelig kasse ikke så langt herfra, så da var det bare å hente den. Det eneste som mangler er kanskje noen pyntegjenstander på toppen, men det kommer med tiden! Mens jeg først er i det kreativehjørnet kan jeg dele noen ting du kan gjøre på søndagen! 


 

Farge øyenbryna ♥
Har du naturlige bryn i den fargen du selv ønsker så trenger du ikke tenke på det, men er du som meg (blond), og har farget håret... Så må de bryna farges jevnt! Søndagen er en perfekt dag for dette. Gjør det gjerne om morgenen og smør vaselin rundt bryna dine, så sitter ikke fargen så lett igjen i huden din!

Bodyskrubb og lotion 
Ta en god dusj hvor du får skrubba huden ordentlig og smør deg inn med en deilig body lotion. 

Hårkur ♥
Selv om det som oftest står at kuren bare skal være i håret i 5-10 min, gjør det ingenting å gå med den hele dagen. Avslutt med en deilig hårolje!

Husarbeid ♥
Dette må nok til det også! Hvorfor ikke sette av litt tid til husarbeid, så kan du heller starte uka uten å bekymre deg for det? Jeg stemmer ja!

Planlegg uka ♥
Har du mange planer eller blir det en rolig uke? Skriv opp viktige ting du må huske! Lag også en ukesmeny og ta én storhandel istedenfor å handle hver dag. Dette sparer du både tid og penger på!

Vask sminkekostene ♥
Har du tenkt over hvor mye bakterier det er i sminkekostene dine? Er du flink nok til å vaske de? Sett opp søndagen som en fast vaskedag! 

Serie eller bok ♥
Jeg har så klart spart det beste til slutt! Sett deg ned med favorittserien eller favorittboka. Det gjør ikke noe om du ser én episode eller ti, eller om du leser ett kapittel eller hele boka. Det viktigste er at du faktisk setter deg ned og slapper av litt. 



Hva liker du å bruke søndagene til?
Har du noen flere forslag til hva man kan gjøre?

5 kommentarer

Buroyfoto

12.03.2017 kl.19:07

Takk for kjempefine tips :)

Alexandra Flaa

12.03.2017 kl.19:11

Buroyfoto: Klem <3

Hege Kristin

12.03.2017 kl.19:12

så fine tips!

Victoria

12.03.2017 kl.19:25

Kjempe flotte tips! Takk for tips :D

lisarorvik

12.03.2017 kl.19:55

Kjempe fine tips :)

Skriv en ny kommentar

hits