Mine bloggkollegaer!

Hei på dere! Her i helga fikk jeg en forespørsel av en annen som også blogger for me&i om ikke vi skulle hjelpe hverandre litt på veien oppover. Forslaget var så enkelt at vi kunne invitere våres facebookvenner til å like hverandres bloggsider på facebook. Jeg følte vel egentlig ikke at jeg fikk bidratt så veldig mye på den fronten der, siden få av mine venner leser blogger. Så da tenkte jeg enkelt å greit at jeg kan dele bloggene deres, facebooksiden og instagrammen deres med dere. For dere leser jo i alle fall bloggen min! Så nå får dere se hvem som faktisk blogger for me&i, utenom meg! Helt ærlig så er jeg usikker på om vi er flere som blogger for me&i, men dette er damene som var på treffet, så vi har kanskje kommet litt nærmere hverandre naturlig uansett?


 


Louise - meg - Monica - KristineLouise er opprinnelig fra Fredrikstad men bor nå i Oslo med mann og deres to sønner. I 2012 fikk hun diagnosen ME, og hun bruker bloggen for å trene opp hennes kognitive svikt og dårlig konsentrasjonsevne som følge av sykdommen. Det er også en fin mulighet til å reflektere rundt hverdagens små perler og annet som skulle dukke opp. Hun har vært bloggvenn  i periodevis for me&i siden våren 2015, men henger fremdeles med! Dette er virkelig en sprudlende dame som sprer mye positiv energi rundt seg! Du finner bloggen hennes ved å klikke på navnet hennes først i avsnittet. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER


 


Monica er en ung dame med mange baller i lufta! I tillegg til at hun er kone og mamma til to små, studerer hun til lærer og er veldig glad i å bake. Hun interesserer seg også for gjenbruk og DIY-prosjekter. Utenom dette deler hun selvfølgelig ting fra hverdagen og hvordan hennes liv som småbarnsmor er! En fantastisk flott dame som jeg har inntrykk av at vil ta vare på alle rundt seg. Monica tok i bruk klærne fra me&i i 2014 når eldstejenta ble født, og ble bloggvenn siden mai 2016. Du finner også bloggen hennes ved å trykke på navnet i starten av avsnittet. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER


 


Kristine er også som damene over helt fantastisk flott! Hun har ett veldig innholdsrikt liv og det blir nesten litt vanskelig å oppsummere i korte trekk, men jeg skal prøve mitt beste! Hun har utdannelse som allmenlærer og adjunkt hvis jeg forsto det riktig, bodd noen år i Spania, men bor nå i Fredrikstad. Kristine virker som en eventyrlyst og reiseglad dame som også har vært på en jorda-rundt reise i ti uker. På denne turen fant hun kjærligheten i Brasil, som nå er hennes mann og har sammen en sønn. Du finner bloggen hennes ved å trykke på navnet hennes først i innlegget. Facebooksiden hennes finner du HER, og instagram HER. Hun har vært bloggvenn siden våren 2016, og er svært fornøyd med klærne både til henne selv, men også sønnen!


 


Alle bildene er fra bloggtreffet og tatt av fotograf Camilla Bratt. 

Nå kjære lesere håper jeg dere tar turen innom disse flotte, herlige damene! Det fortjener de helt klart! Ellers må dere nyte denne fantastiske dagen!

Har du sett bloggene før?

3 kommentarer

lisebrevik

07.03.2017 kl.22:54

Så gøy! Nei, har faktisk ikke sett disse bloggene før. Skal ta en tur innom, takk for tips :D

BRASSEFRUE

13.03.2017 kl.21:15

Så utrolig koselig skrevet, Alexandra!! Så hyggelig å bli kjent med deg og jeg gleder meg allerede til neste bloggtreff! :) Kommer et innlegg fra meg og når jeg kommer meg hjem til Norge. Har ikke så bra nett her, så blir ikke så mye blogging som vanlig. Og så må jeg jo nyte ferien litt og!!

Alexandra Flaa

14.03.2017 kl.09:31

BRASSEFRUE: Nyt ferien masse!! Jeg nyter bildene du deler på instagram og facebook :D

Skriv en ny kommentar

hits