- All you need -

// Bloggvenn med me&i

God dag dere! Har dere en like fin og solfylt dag som jeg har i Tønsberg? Jeg våknet opp til snø, men den har heldigvis forsvunnet igjen. Siden sola skinner passer det perfekt med en gledelig og fargerik nyhet! Det er vel aldri feil det? I dag har jeg gleden av å meddele at me&i har kommet med enda flere nyheter etter at vårkolleksjonen ble lansert! Det er en ting jeg i alle fall syns er veldig fint med me&i, at de fyller på med nyheter etter at kolleksjonen er lansert. Disse nyhetene her blusser over av farger og glede! 


Short jacket // Dotty ropes dress // Classic straight pants
Draped turtle neck top // Circle dots perfect dress // Culotte pants


Personlig likte jeg Short jacket og Draped turtle neck top aller best! Det er nok også det som passer stilen min aller best. Men så vet dere også hvor mye jeg elsker peerfect dress, den svarte vet dere? Det er den samme kjolen dere ser på bildet over her, bare i farger og mønster. Se for dere de fine fargene sammen mot solbrun hud!! Ahh, jeg lengter etter sol, sommer og mer klær kjenner jeg! 

Sånn helt til slutt dere, me&i en kampanje de har kalt "All you need is dots". Det vil si at hvis du handler for 1400 kr får du med den lekre dots hats du ser under her, men enda bedre er det hvis du handler for 1800 kr-- da får du nemlig lua og dots scarf! For å få dette tilbudet må du handle i tidsrommet 1. - 26. mars, og må gjøres av en me&i selger. Dette tilbudet gjelder ikke hvis du handler i webshopen, og kun ett tilbud per ordre. Du finne enkelt din nærmeste selger på nettsiden deres. Kunne du selv tenke deg å bli selger? Da kan du klikke HER (link).  

Hva syns dere om nyhetene?
Hvilken var din favoritt?

4 kommentarer

Monica

01.03.2017 kl.16:34

Jeg har et klesskap som stort sett består av kjoler 🙈 Men blant disse nyhetene falt jeg mest for den røde buksa :) og den grønne kjolen, såklart 😉 Skal faktisk på party i kveld, enda jeg var vertinne for noen uker siden. Da får jeg prøvd disse og kanskje bestilt meg noen 😊

Alexandra Flaa

01.03.2017 kl.19:15

Monica: Så spennende! Kos deg masse :D Jeg er sikker på at du ser bra ut i alt!

Victoria Larsen

01.03.2017 kl.16:42

Jeg håper du får en fin onsdag :-)

Alexandra Flaa

01.03.2017 kl.19:15

Victoria Larsen: Takk det samme!!

Skriv en ny kommentar

hits