Dette kan du gjøre for mammaen din

Jeg må bare starte med å si tusen takk for at dere deler deres historie og erfaring med angst! Mange kom også med fine tips jeg skal ta med meg videre. Dere skal vite at jeg heier på dere alle! 

Fra angst til noe helt annet, nemlig morsdagen♥ For noen kan det være utfordrende å finne noe og gjøre eller gi for ho mor. Dere vet, en liten ting for litt ekstra oppmerksomhet, eller en klapp på skuldra for den fantastiske jobben hun gjør hver eneste dag! Jeg håper dere har fått med dere at morsdagen er nå på søndag? Personlig syns jeg det er helt fantastisk med en slik dag! Da kan man hedre og minnes de flinke damene som står på dag inn og dag ut. Noen som virkelig setter seg selv helt til siden! Denne lille oppmerksomheten trenger ikke nødvendigvis koste så mye, det gjelder bare å være kreativ! 
Her er i alle fall mine forslag:


 

♥ Frokost på senga ♥ Blomster ♥ Ett lite kort med fine ord ♥ Kake ♥ Lag noe fint ♥ Gavekort ♥
♥Lag en bilderamme med fine bilder av dere sammen ♥ Hjelp til med husarbeidet ♥
♥ Si at du er glad i henne ♥ Vis takknemlighet ♥

 


 

Selv er jeg nødt til å være kreativ for å gi noe tilbake til mammaen min.. Jeg har jo ikke muligheten til å hverken bake eller komme med frokost på senga, men jeg håper de som fremdeles bor hjemme gjør det! Sorry mamma (ehhe), men jeg kjører ikke tur-retur Hemsedal for at du skal få frokost, men du skal nok få noe allikevel. Det blir ikke røpet uansett! 

Hva skal du gjøre for moren din?

3 kommentarer

Sandra Marie

09.02.2017 kl.18:31

vet ikke, bor heller ikke hos mamma lengre, så får vel finne på noe lurt :-)

Victoria Larsen

09.02.2017 kl.20:43

Kjempe flotte tips! :-)

Alexandra Flaa

09.02.2017 kl.21:23

Victoria Larsen: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits