VI HAR ALLE ET ANSVAR

I dag er jeg litt ekstra oppgitt over enkelte bloggere i Norge. Eller, det er ikke helt sant.. Jeg var oppgitt over blogg-Norge store deler av 2016, og det kommer nok ikke til å bli så mye bedre. Uff, er virkelig alt håpet ute? Det er veldig mye fokus på at bloggerne selv må ta ansvar. Bloggerne som hyller plastiske operasjoner og andre innskudd. Hvor mange på topplista har egentlig uført ett eller flere slike inngrep? På dagens toppliste er 3/3 på toppen proppa full av plastikk. En operasjon der, og en operasjon her. 

Men, for det er nemlig et men her. Hvem er det som leser disse bloggene? Jo, det er vi det. Jente som gutt, ung som gammel. Vi klikker oss inn, blar sider opp og sider ned, studerer bildene i hue og ræva, rett og slett. Redigerte, manipulerte bilder. Vi som blogglesere har også ett ansvar! I det ene øyeblikket klager vi over hvor jævlig det kroppspresset er i Norge, men i det neste så sitter vi og blar igjennom bloggene til jentene med mest plastikk i kroppen! Hvorfor gjør vi det? Det eneste vi gjør ved å fortsette og lese disse bloggene er å stimulere til normalisering av plastikk. Hvordan tror dere disse bloggene tjener penger? Gjør deg selv og de rundt deg en tjeneste: ikke klikk deg inn  på disse bloggene!


VI HAR ALLE ET ANSVAR


Det er en helt annen ting dersom bloggen du leser fronter trening. Den ekte siden ved trening, den faktiske sannheten. Hardt arbeid. Svette og tårer. Dette er noe helt annet enn operasjoner. Jeg sier ikke at trening bare er en bra ting, for det kan være overdreven trening. Poenget er uansett at det ikke er operasjoner. Alle vet at det er sunt å bevege seg. Fysisk aktivitet er vi som mennesker avhengig av. Ikke plastiske operasjoner. 

Ingen kan få lik kropp uansett, men kropper som oser av plastikk kan man ikke oppnå, uten å ta en operasjon selv. Man kan ikke få lik kropp som noen om man trener heller, men du kan få et nærmere resultat.


Manipulert bilde fra bloggen til Kristin (link)
 Nei faen heller. Hold dere unna plastiske operasjoner. Ikke sammenlign deg selv med andre uansett hva. Du har din kropp, og hvis du føler for å gjøre noe med det, så tren. Det kommer bare goder ut av det, så lenge du gjør det riktig.


 

Til slutt må jeg bare gratulere Kristin aka StyleConnection for å ha vunnet den superhemmelige, hedersprisen under årets Vixen Blog Awards; Juryprisen. Det var faen meg på tide! Du skulle så absolutt hatt "Årets Bloggbuisiness" også, for fy som du har stått på! Jesus. Vært i Hellas for å hjelpe flyktninger, startet egen butikk du fysisk står i nesten hver dag og du har hatt en sterk stemme imot kroppshysteriet i Norge. Alle burde ha deg som forbilde. 

Litt frustrasjon her på en lørdagsmorgen, men nå skal jeg ta en tur på treningssenteret. 

2 kommentarer

stavangerinmyheart

21.01.2017 kl.11:21

Flott og sant innlegg:)) Ønsker deg en fin lørdag.

Alexandra Flaa

21.01.2017 kl.11:51

stavangerinmyheart: Takk det samme!

Skriv en ny kommentar

hits