Bli kvitt "ghost" followers

Hei og hopp! Nå tenkte jeg å dele et lite tips med dere. Det er egentlig ikke jeg som kom på det, men vi kan jo late som? Jeg har lenge vært klar over at jeg har mange ghost followers på instagram. Det vil si brukere som ikke blir brukt,eller bare er spam. Disse brukerne gir verken likes eller kommentarer. Selv syns jeg det var veldig dritt å ha over 1800 følgere, men ikke kunne få 100 likes, så jeg bestemte meg for å fjerne disse ghostene. J

Jeg søkte som en gal rundt på nettet for å finne artikler eller apper som kunne gjøre jobben enklere, men jeg fant ingenting.. De appene jeg fant kostet penger, og det gadd jeg ikke. Derfor begynte jeg å gå inn på alle følgerene mine for å blokkere hver og en som kunne være ghost follower.. Det sier seg selv at det tar sin tid.. En liten fugl hvisket meg noe i øret, et fint lite tips, som dere også skal få. 


 

Hvordan finne ghost followers?
Er profilen uten profilbilde, bio og mangler følgere? Et rart brukernavn og at brukeren følger hinsides mange er også tegn du kan se etter. Vær obs på at ikke alle ghost followers følger like mange.

Hvordan blir man kvitt dem?
♥ Sett brukeren din som privat, dersom den ikke er det allerede. Da kan du lettere fjerne dem, istedenfor å blokkere dem.
♥ Start i alfabetisk rekkefølge. En super oppdatering gjør at du kan søke på følgerene dine, så start på A, og jobb deg nedover. 

Nå har jeg fått fjernet rundt 1000 følgere, og er endelig kvitt flesteparten. Helt verdt det! 

Hva syns du om tipsene?
Har du ghost followers?

5 kommentarer

Den lille Pandaen c:

14.12.2016 kl.19:08

Supre tips!

Alexandra Flaa

14.12.2016 kl.19:28

Den lille Pandaen c:: Thank you!

14.12.2016 kl.19:41

du kjøper jo følgere og likes da hehhe ^^

Alexandra Flaa

14.12.2016 kl.21:41

Anonym: Nei :)

Victoria Larsen

14.12.2016 kl.21:29

Så gode tips! :)

Skriv en ny kommentar

hits