alexandra flaa

JEG SELGER KAMERAET MITT 12.12.2016

Etter mye om og men har jeg omsider bestemt meg for å selge Olympus kameraet mitt. Det er av den nyeste modellen Olympus PEN E-PL8. Det er et fint, lite og praktisk kamera som tar bilder av høy kvalitet. Det er lett og bruke, i tillegg til en app som fungerer som en fjernutløser, og du kan importere bilder rett på mobilen. En annen funksjon som er super er både wifi, men også at du kan vri skjermen en del oppover, og helt ned slik at du kan se deg selv. Perfekt selfiekamera! Kameraet blir også brukt av andre kjente bloggere som Anniken Jørgensen, og Stina Bakken har hatt den eldre modellen. Et populært kamera med andre ord!

Fordeler med kameraet ♥
♦ WIFI ♦ 16,1 MP ♦ Vinklingsbar LCD-skjerm ♦ Full HD video ♦ Pancake zoom ♦ Avtakbar blitz ♦ 

Kameraet ble kjøpt 3. november med Japan Photos superforsikring, som du kan lese mer om HER og HER. Det er som sagt et bra kamera som er lett og bruke, men for min del var det et spontankjøp.. Og jeg trenger pengene. Så jeg håper noen andre der ute vil få gleden av kameraet, istedenfor at det skal støvebort hos meg. Det er dette kameraet jeg har brukt i det siste, så dere kan selv bla nedover bloggen og se kvaliteten. Dersom noen skulle lure på hva pancake zoom betyr, så er det at objektivet er veldig lite, og zoomen er dobbel. 


 

Dette følger med ♥
♦ Kamerahus ♦ Pancake zoom objekt ♦ Avtakbar blitz i en søt veske ♦ Skulderreim ♦ Lader ♦ Originalesken ♦ Bruksanvisning ♦ CD ♦ Kameraet inkludert forsikring kostet 7298 kr nytt, men jeg selger det for 6000 kr. Det er litt over fem uker gammelt, og hadde ikke vært mange ukene i butikk før jeg kjøpte det. Det tilsvarer et nytt kamera, med bekreftelse fra Japan Photo som så over det. NB! Forsikringen følger kameraet, selv om den står i mitt navn. Derfor vil jeg skrive under på at jeg har solgt kameraet, og at forsikringen medfølger. Kvittering medfølger også selvfølgelig! 

Dersom du er interessert kan du sende meg en mail: alexandraflaa@hotmail.com. Marker mailen med "kamera". Kun seriøse henvendelser!


#foto #kamera #tilsalgs #kameratilsalgs #olympus #olympuspen #olympuspenepl8 

3 Kommentarer skjul

Helle

12.12.2016 kl. 13:06
Jeg trenger et som kan filme og :)

Alexandra Flaa

12.12.2016 kl. 13:16
Helle: Dette kan filme! :)

Victoria Larsen

12.12.2016 kl. 13:08
ÅH heldig :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits