IKKE GJØR DETTE MOT BARNA DINE

Nå som jula er like rundt hjørnet, ser jeg meg bare nødt til å skrive et innlegg om dette. Jeg får en trang, og en lyst til å stå opp for de andre som opplevde det samme som jeg gjorde. Dette var verst rundt bursdag og jul. Når det er sagt, så er vel dette problemet muligens størst for de med skilte foreldre. To familier, to bursdagsfeiringer og to julaftener. Alt var dobbelt opp, og det var jo veldig koselig det! Men, for det er nemlig ett stort men her.. Disse hendelsene med to familier var nemlig veldig kjekt helt til jeg i mitt tilfelle reiste hjem igjen til mamma, som jeg bodde hos. Ofte fikk jeg og søskena mine beskjed om at visse gaver, de måtte bli igjen hos den andre forelderen, sånn at vi hadde noen klær, leker eller ting der også. Men hvorfor skal jeg ikke få ha med tingene mine til mamma, når det faktisk var der jeg bodde?  Ja, sånn sett bort ifra annen hver helg da.. Hvis jeg fikk noen nye klær, så fikk jeg ikke ta det med til mamma. Hvorfor? Vet ikke, men jeg vet i alle fall at jeg ville bruke de klærne jeg syns var fine, så ofte som mulig! Det å bli satt i en sånn situasjon er så utrolig ubehagelig. I de øyeblikkene skulle jeg gjort mye for å bare ha "én" familie. Jeg må også legge til at det var de "ekstra" medlemmene i familien, de som ikke var familie, sånn egentlig, som sa dette. Som krevde at gavene fra deres del av familien ble igjen hos den ene forelderen. 

Hvis jeg noen gang ikke bor sammen med faren til barna mine (når den tid kommer), så skal i alle fall jeg aldri, aldri nekte ungene mine og ta med hva enn de vil til faren sin, og jeg kommer til å forvente det samme fra faren. Den følelsen du sitter igjen med når du ikke får ta med de nye tinene dine hjem til enten mamma eller pappa. Man er jo så klart stolt over alt man har fått, og vil så klart vise det frem. Jeg syns i alle fall at dette var helt grusomt, men jeg vet ikke om jeg ble sint eller lei meg, jeg var jo bare et barn. Et barn som ikke fikk ta med de nye gavene mine til mamma. Kjære alle foreldre der ute.. Vær så snill og aldri gjør dette mot barna dine! Det gjelder alle "ekstra foreldre", steforeldre, reserveforeldre- you name it- ikke gjør dette mot lånebarna, liksombarna, ekstrabarna, stebarna- dere skjønner greia. La barna få vise frem gavene til begge foreldrene sine! 

Ta vare på hverandre i jula. Husk at det er barna som burde være i fokus! 

9 kommentarer

Bitte-Louise

09.12.2016 kl.09:06

Utrolig nydelig innlegg <3 Du må ha en super fin Fredag :D

Alexandra Flaa

09.12.2016 kl.09:10

Bitte: Tusen takk! God helg <3

Anne Britt Fossen

09.12.2016 kl.10:26

Kjære deg, dette har lenge vært et problem og en kjempekonflikt. Det er så godt å se at du som har opplevd dette skriver og deler. Jeg var mamma og så barna mine var lei seg, da de ikke fikk ha med klær/leker de hadde fått. Klem til deg

Alexandra Flaa

09.12.2016 kl.11:23

Anne Britt Fossen: Takk for kommentaren din! Håper det blir bedre med tiden :)

Victoria Larsen

09.12.2016 kl.12:39

Utrolig flott innlegg, det er så sant! Håper du får en god helg :-)

Alexandra Flaa

09.12.2016 kl.12:44

Victoria Larsen: Takk det samme!

Sentrumjenta

09.12.2016 kl.13:14

Kjempe fint innlegg :) Fint skrevet, ha en fin dag videre <3

Alexandra Flaa

09.12.2016 kl.13:15

Sentrumjenta: Takk i like måde!

ebae

09.12.2016 kl.14:21

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!

Utrolig fint innlegg! :)

Skriv en ny kommentar

hits