Mammas havreflarn...

Onsdag, halvveis i uka, og enda en tentamen er oversttt! N er vi enda lengre ut i desember mned, faktisk har vi allerede gtt forbi andre sndag i advent. Det betyr at det bare er 17 dager igjen til jul dere! Denne tiden gr dessverre altfor fort, syns jeg. Hvordan ligger dere an med julebaksten? Har dere i tradisjonen tro tenkt bake sju ulike slag? Selv holder jeg meg nok bare til havreflarn og pepperkaker. Evig glad mamma har denne herlige oppskriften p havreflarn, som er ikke bare enkel, men superrask lage. For vre rlig tror jeg ikke det tar mer enn 15 minutter fra man begynner, til de er ute av ovnen! Dette er i alle fall mine favorittkjeks, og jeg er evig glad jeg lagde de i disse dager, slik at jeg har noe kose meg med sammen med all lesing og ving hit og dit. Dere skal f oppskriften, s kan dere ogs kose dere med disse deilige havreflarna i denne ellers travle mneden!


Stekes p 175 grader til de har ftt en gylden farge, omtrent 7-10 minutter♥ 


Det hele er s enkelt som at du blander alt det trre sammen, tilsetter smr, egg og noen f mandeldrper. Jeg brukte mandelessens, og det utgjorde ingen forskjell. Dette er faktisk litt komisk, men jeg ringte mamma for sprre hvor mye litt mandeldrper faktisk var. Da mtte vi le litt begge to, men konkluderte med at det bare var noen f drper det var snakk om. Videre rrer du sammen alt og bruker en liten skje til fordele rra i sm klumper p et bakebrett. Husk bakepapir og litt god avstand imellom! De flyter ut og blir flate av seg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N er det bare kose seg!

Liker du havreflarn?
Hvor mange slag baker du til jul?

2 kommentarer

Victoria Larsen

07.12.2016 kl.15:20

Ser gode ut! Har akkurat bakt slike selv :D

Alexandra Flaa

07.12.2016 kl.19:07

Victoria Larsen: Mmmm! Brukte du samme oppskrift? :D

Skriv en ny kommentar

hits