LA DYRA VÆRE

God morgen dere! I går var det duket for Noahs fakkeltog mot pels. Jeg fikk dessverre ikke deltatt på et slikt fakkeltog, da det ikke var arrangert noe i Hemsedal. Dyrene var uansett i tankene mine, og jeg vil nå bruke min stemme til å opplyse kanskje enda flere om den grusomme pelsindustrien. På en måte hadde det vært litt ironisk dersom Hemsedal hadde arrangert fakkeltog, siden det i alle fall er én pelsfarm her nå, og det har vært flere lignende farmer tidligere. 


 

De stakkars dyra som må lide for at mennesker skal få pels og skinn på skoa, veskene, jakkene. Hva er greia med pelskanten på hettene? Hvorfor velger dere å kjøpe disse jakkene? Eller UGGs? Jeg får vondt i hjertet av å tenke på hva alle disse stakkars dyra må gå gjennom.. For at noen mennesker skal vandre rundt i ekte skinn og pels. Jeg blir rett og slett kvalm! 

Rever og minker er dyr som skal leve fritt, ikke være i bur. Jeg har selv vært på en slik farm.. Da så jeg at de revene hadde grei plass, de fikk godt med stell, det var renslig og de fikk mat som de skulle. Døden skulle også være smertefritt.. Jeg skal ikke skrive så veldig mye mer om denne farmen, men jeg kan si det at jeg var for ung til å vite bedre på den tiden. Disse dyrene skal ikke være i bur! De skal ikke gå  med netting under potene fra dagen de blir født, til de dør, og pelsen brukes som pynt. 

Dette er hvorfor UGGS er stygt. Advarer mot sterke scener.. 

Det er de største merkene som er verst! Canada Goose, Parajumpers og UGGS. Selv har jeg aldri hatt noe fra disse merkene, og det kommer jeg heller aldri til å kjøpe! Den dagen jeg får barn, så skal de lære å ta avstand fra pels og vite hvordan dyrene har det! Ingen fortjene å lide som disse dyre må.. For hva? For at mennesker er egoistiske skapninger som skylder på at ingen andre produkter er like varme.. Bullshit.

SI NEI TIL PELS DU OGSÅ.


Gi din støtte til Noah her (link).
Andre lenker du kan sjekke ut er PelsUt og Kjendiser mot pels.  

2 kommentarer

lisarorvik

13.11.2016 kl.10:43

Så bra at du skriver om dette, så enig med deg :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

Victoria Larsen

13.11.2016 kl.11:04

Utrolig bra å ta opp dette temaet! Er utrolig enig med deg :)

Skriv en ny kommentar

hits