7 ting som irriterer meg

Hei på dere! Hvordan går det med dere? Jeg fikk spørsmål av en leser her i forrige uke om ikke jeg kunne lage et innlegg med ting som irriterer meg, og det passer jo perfekt denne uka her! Perfekt innlegg og forhåndsskrive når man er høyt og lavt, og hit og dit på en gang.. Kom gjerne med forslag til lignende innlegg, eller andre innlegg dere ønsker dere! Så kjører jeg bare på med noen av tingene som irriterer meg. 

Tregt internett.. Altså det er vel ikke vits å si noe mer om den saken? Dessverre så er internettet hjemme nærmest ubrukelig! 


 

Sminkegrupper på facebook.. Det er ikke selve gruppa som irriterer meg, heller de jentene som legger ut full makeup og skriver "jeg er bare 13 år og har ikke så mye erfaring". Altså, du er 13 år, greit nok du kanskje interesserer deg for sminke, men du trenger ikke skrive hvor gammel du er eller hvor mye du har holdt på med sminke. 

Sjåfører som ikke bruker blinklys.. Er det så forbanna vanskelig å dytte borti spaken litt ut av rundkjøringen eller et kryss? Nei, det er ikke det..

De som kjører 20 km/t under fartsgrensa.. Ja jeg irriterer meg over sånt, fordi det er så slitsomt å kjøre bak disse. Da varierer ofte farta veldig opp og ned. 


 

Lærere som gir ekstra oppgaver til de som faktisk jobber på skola og blir ferdig med det de skal. Hvorfor skal jeg bli straffa med flere oppgaver når jeg er pliktoppfyllende og gjør det jeg skal? 

Mennesker som tror de er så forbanna mye bedre enn alle andre.. Nei, bare nei!

De innleggene i facebookgrupper som inneholder grammatiske spørsmål. "Sier dere en eller et strikk?". Slå det opp i ordboka eller spør norsklæreren din!

Dette var noen av de tingene som irriterer meg, som jeg kom på i farten! Vil dere ha oppfølger senere?

Hva irriterer deg?
Hva skal du i dag?

xoxo

6 kommentarer

cheerchrissy.blogg.no

21.10.2016 kl.19:21

Er så enig med deg i mange av punktene!

Alexandra Flaa

22.10.2016 kl.00:10

cheerchrissy.blogg.no: Så gøy!

Simone Skjæveland

21.10.2016 kl.21:49

Kjenner meg igjen i mange av disse! :D

Vilde

21.10.2016 kl.22:16

hehe skjønner deg godt her!

HeidiAngelica

23.10.2016 kl.14:03

Jeg kjenner meg såå igjen i de to punktene med bilkjøring. Skulle veldig gjerne ønske jeg kunne hatt en megafon på taket innimellom... Haha! ;)

Alexandra Flaa

23.10.2016 kl.16:40

HeidiAngelica: Jeg også! Så lenge ingen barn var tilstede! Haha :)

Skriv en ny kommentar

hits