Livet kjemper i mot?

I dag er en ordentlig grusom dag. Den startet allerede i går.. Bilen min stoppa på vei til Tønsberg i går.. Den er nå på verksted, og jeg frykter en forferdelig verkstedregning. I tillegg til en dårlig dag i går, og forsåvidt ikke noe bedre i dag, føles det som at livet kjemper i mot. Alt er håpløst. Kroppen er utslitt. Jeg orka ikke trene ferdig heller tidligere i dag, så jeg reiste hjem, la meg på sofaen og halvveis sov. Det er så jævla mye som skjer på en gang nå, føles det som. Jeg orker ikke dette. Har ikke overskudd. Vil ikke stå opp, bare sove hele dagen lang. Jeg vil bare ha det bra. Er det så jævla mye å be om? Bare tanken på denne uka gjør at jeg vil legge meg godt under dyna. Skru av alle alarmer og mobilen. 

Jeg er så lei av å høre at jeg klager eller syter, men jeg gidder ikke legge på noe filter. Dette er mitt sted. Her kan jeg syte, klage og si akkurat det jeg føler for. Og nå, så er det bare hvor lei jeg er. Take me away, please. Kanskje jeg bare skal logge av internet resten av uka?

4 kommentarer

Vilde

17.10.2016 kl.23:13

æsj så sykt kjedelig med slike dager!! Det er lov å slappe av, ta deg den tiden du trenger og kom sterkere tilbake <3

Alexandra Flaa

18.10.2016 kl.08:20

Vilde: Tusen takk for kommentaren <3 Ønsker deg en fin tirsdag!

17.10.2016 kl.23:25

Du burde ha en "pamper" dag, hvor du glemmer alt for en dag, kjøper take away pizza, skrur av nettet, setter på en film og slapper av. Så kommer du sterkere tilbake :-)

Alexandra Flaa

18.10.2016 kl.08:20

Anonym: Det hørtes deilig ut! Skal sterkt vurderes ved neste lønning :D

Skriv en ny kommentar

hits