What to do in Gdansk

Nå kommer endelig innlegget om Gdansk! Jeg vet dere har venta lenge på det, og det har forsåvidt jeg også, men treg som jeg er så tar det altså litt tid før jeg får ting gjort! Nå er jeg omsider klar med restaurant anbefaling, shopping og hva jeg enn kan komme med av tips. 

Shopping♥
Dette sto ganske så høyt på lista hos oss når vi reiste på tur. Vi hadde egentlig tenkt å bruke én hel dag på kjøpesenteret Galeria Bałtycka, som har over 200 butikker. Vi endte opp med å være der litt hver enste dag! Så dersom du skal på shopping så kan du bare ta turen hit! De har alt fra frisører, klessbutikker, skobutikker, sminkebutikker som Douglas, Inglot og Sephora, også har de flere restauranter og fast food. Dersom du vil se alt jeg kjøpte i Polen finner du et eget innlegg om det HER

Skjønnhet og velvære♥
Alle jentene fikk farga ettervekst/stripa håret, og var for det meste fornøyd. Det eneste var litt misfornøyd med stripene og noe som mest sannsynlig var en misforståelse.. Vi brukte to ulike frisører. Den ene ligger i øverste etasje og heter Jaques Andre, og en i nederste etasje som heter P.Roccialli- The art of beauty. De ligger i samme ende av senteret, bare ulike etasjer! Tirill og Susanne fiksa også akrylnegler i sistnevnte salong, og ble ganske så fornøyde. Prisen var under 250 kr! Susanne var uheldig og fikk knekt den ene, men servicen var bra og neglen ble fiksa uten ekstra kostnader! Jeg betalte under halvpris i forhold til Norge på ettervekst og kur! Piercing og tatovering♥
Jeg og Susanne tok hver vår piercing på Stonehead Tattoo and Body Piercing. Jeg tok en etterlengta tragus, mens Susanne tok i nesa. Det var utrolig renslig og et ordentlig studio med sterilisert utstyr. Jeg betalte under 250 kr for piercing inkludert selve smykket. Tirill tok hele 3 tatoveringer, og er vel i bunn og grunn fornøyd, men har fortalt at tatovøren var veldig hard på nåla noen steder. Dette var også mye billigere enn i Norge. De kommuniserer godt på engelsk, både muntlig og skriftlig. Tirill bestilte time på mail, og jeg forhørte meg om piercing før vi reiste innom. 

Restaurant♥
Inne på kjøpesenteret jeg nevnte over har de flere spisesteder. Den første dagen ble det fast food fra McDonalds, siden vi var så slitne og bare ville tilbake til den fantastisk fine leiligheten vår. Ellers spiste vi lunsj på Pizzahut og middag dagen etter. Maten i seg selv var god, men servicen var elendig.. Det var også ganske så billig!
Den eneste restauranten vi faktisk spiste middag på var en meksikansk restaurant som het Pueblo. Altså, hvis man liker meksikansk mat så er det nok helt fantastisk mat, selv kan jeg bare anbefale nachos og de fleste drinkene (ehhe).. Lokalet var også utrolig koselig med en behagelig atmosfære! 
Helt til slutt må jeg anbefale den råeste restauranten jeg noen gang har vært på, nemlig Billy's! Denne ligger på Madison kjøpesenter. Her ble det frokost dagen derpå, selv om formen var fin etter besøket på Pueblo. Jeg spilte noen utrolig digge pannekaker med sjokoladesaus og en fantastisk latte! Endelig ett sted som klarte å lage en ordentlig latte... mmm. Jeg tok mange bilder av denne restauranten som jeg skal vise! For et sted sier jeg bare.. 
Dersom noen av dere er vegetarianere eller veganere vil jeg anbefale Bio Way. Tirill bestilte noen retter der, og det virka som at hun var fornøyd! Vegetar/vegansk take away liksom!! Hvorfor har vi ikke det i Norge???

Processed with VSCO with hb1 presetDet var alt jeg hadde for denne gangen! Kommer ikke på noe særlig mer egentlig, men selve byen er visstnok også veldig fin, så det kan være greit å gå litt rundt i gatene da også! Hvis jeg skal tilbake en gang, så skal jeg absolutt se mer av Gdansk!

Er det noe du lurer på?
Har du vært i Gdansk før?

xoxo

5 kommentarer

cheerchrissy.blogg.no

12.10.2016 kl.18:09

Så herlig innlegg!

REBECCA HOLDER

12.10.2016 kl.19:29

For en fin guide !! Vi driver å ser litt på reiser, og jeg er SÅ reisesyk. Vi tenker oss også en tur til polen :D

Alexandra Flaa

12.10.2016 kl.21:07

REBECCA HOLDER: Det kan anbefales! Veldig billig og fint da :)

Vilde

12.10.2016 kl.20:56

takk for tips, må ta turen dit en gang :D

Alexandra Flaa

12.10.2016 kl.21:08

Vilde: Det anbefales!

Skriv en ny kommentar

hits