Dette skremmer meg..

Har dere hatt en fin torsdag? Jeg tror ikke min kunne blitt så veldig mye verre, uten at jeg skal gå mer inn på det nå. Nå tenkte jeg nemlig å snakke litt om en ting som skremmer meg. En ting som foregår i Norge. Det landet som liksom skal være helt likestilt for kvinner og menn. Hvor det verken er undertrykkelse av kvinner eller menn. 

Mannegruppa Ottar. En del vil nok muligens skjønne hva jeg sikter til, andre ikke. Neste stikkord: Sophie Elise. Jeg blir rett og slett flau. Noen meninger skremmer meg virkelig. Denne gruppa skremmer meg! Gruppa normaliserer undertrykkelse både for kvinner, men også de som ikke er "ekte mannfolk". Hvordan kan mennesker ha så sterke og syke meninger om medmennesker? Hvorfor er det greit å spre bilder av andre kvinner på nett? Rate de opp og ned som om vi var et objekt. Ett trofé. 

Grove babyvitser og kjønnsdiskriminering er ikke kult.. Jeg er helt for likestilling mellom begge kjønn, men reagerer selvfølgelig på mine medmennesker. Den hetsen og kommentarene blant annet Sophie Elise fikk bare det hun delte på bloggen er ikke kult. Ikke spre bilder videre. Jeg så at jeg har over 30 venner på facebook som er medlem i gruppa, og jeg håper virkelig de melder seg ut.. Plutselig er det en kvinne du kjenner som blir omtalt i denne gruppa. Hadde det vært kult?

4 kommentarer

Henriette Celin

29.09.2016 kl.14:34

Fyfader for en gruppe da. Kjønnsdiskriminering, undertrykkelse og sånt er jo absolutt ikke greit. Heller ikke det å rakke ned på andre sånn. De burde virkelig vite bedre...

Alexandra Flaa

29.09.2016 kl.14:43

Henriette Celin: Det er absolutt ikke kult..

solveig storeide

30.09.2016 kl.09:31

jeg er helt enig! du har sååå mange fine meninger. verden trenger mennesker som deg

Alexandra Flaa

30.09.2016 kl.10:58

solveig storeide: Så koselig sagt!

Skriv en ny kommentar

hits