Min første tatovering

Hei igjen fra kalde, regnfulle Norge! 

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om min første tatovering, hvor jeg tok den og hva jeg syns. Noen kan ikke fatte og begripe hvordan jeg tørr å ta tatovering i Tyrkia, men jeg tenker som så at man kan være uheldig i Norge også. Det er aldri noen garanti for at tatoveringen blir perfekt, dessuten sparte jeg nok noen kroner med å ta den der nede. 

Planen var egentlig å stikke innom to tatoveringstudio der nede, men mamma og stefaren min hadde snakket med noen andre nordmenn der nede, og de hadde bare positive ting å si om Medussa Tattoo. De kjente flere som reiste ned igjen til Tyrkia bare for å fylle på tatoveringen hos dem. Da ble valget lett! Jeg var også innom for at de skulle se på tegningen jeg hadde med, og de var utrolige hjelpsomme med å endre størrelse og fikse på den slik at den skulle passe skulderen min. 

Selve tatoveringen tok 1 time og 20 min. Om det var vondt? Joa, men det er en utrolig merkelig smerte.. Det er vanskelig å forklare hvordan det kjennes ut. Det ble ingen banning, skriking eller tårer. Jeg prata med venninna mi som ble med, men der det gjorde vondest ble jeg fort stille gitt. Jeg klarte ikke slappe av i armen, eller puste normalt, så da ble det noen ganger litt for mye å prate også. 

Selve tatovøren var veldig nøye, og prøvde to ulike plasseringer av tatoveringen, for at jeg skulle bli fornøyd! Det var god informasjon i ettertid også, så nå må jeg fortsette å vaske/smøre inn tatoveringen. Prisen kom på 450 Tyrkiske Lire, som er under 1300 KR. Positivt overraska! 

Rosa er til minne for bestefaren min, som jeg har bursdag samme dag med. Alle tatoveringene jeg skal ta, skal ha en eller annen form for betydning. Andre trenger gjerne ikke skjønne betydningen, men for min del er det alltid en mening bak. 

Har du tatovering?

xoxo

5 kommentarer

martinejaren

09.08.2016 kl.19:29

Så fin den var!

Jeg skal ta en om ikke så alt for lenge:)

Blir spennende!

Ha en fin kveld. :)

Alexandra Flaa

09.08.2016 kl.19:47

martinejaren: Lykke til!! Og gled deg :D

Henriette Celin

09.08.2016 kl.19:34

Så flott den ble! en fin betydning også. Er selv veldig for det at tatoveringene skal bety noe (:

Var ikke så dyrt det nei ^^

Alexandra Flaa

09.08.2016 kl.19:47

Henriette Celin: Tusen takk!

Sandra Marie

09.08.2016 kl.21:47

kjempefin!

Skriv en ny kommentar

hits