Når jeg løper

God tiiiirsdag alle sammen! Nå tenkte jeg å skrive et litt annerledes innlegg, før jeg skal kle meg opp og ta noen bilder. Da får dere muligheten til å bli enda bedre kjent med meg, på en litt annen måte! Jeg regner med at vi alle har ulike ting vi tenker på når vi trener, enten om det er alene ute, eller på ett treningssenter. I det siste har jeg blitt flinkere til å løpe ut, istedenfor å sitte inne hele dagen. Og når jeg løper, er det visse ting jeg tenker over og som er litt typisk meg. 

♦ Når jeg er ute å løper og blir veldig sliten, så jeg trenger å gå litt, da må jeg alltid sjekke om det er noen biler i nærheten som kan se meg. Jeg hater virkelig å måtte gå litt, for jeg er redd hva andre tenker. Men hva så? Andre vet ikke hvor langt jeg har løpt eller om det er intervaller. Dette skal jeg slutte med!

♦ Jeg har selvfølgelig på musikk når jeg løper, og den må enten være lav eller veldig høy sånn at jeg ikke hører det hvis det f.eks. kommer biler. Hvis jeg hører at det kommer en bil eller noe sånt, så skvetter jeg og spenner kroppen i det de passerer. Derfor er nok musikken litt for høy i forhold til det som er bra for hørselen min.. 

♦ Altså, jeg skal ikke legge skjul på at jeg tenker over hva andre tenker om meg, selv om det ble en veldig rar setning.. Derfor tenker jeg over hvordan jeg løper. Hvordan ser det ut? Ser folkene som kjører forbi på meg, eller oppfatter de bare at det er noen som løper? 

♦ Det absolutt beste med å løpe ute, er at du får tenkt igjennom alt som er i hodet ditt. Eller du kan velge å stenge alt ute. Det er uansett deilig å løpe. Husk at du kan følge @alexandratrener på instagram for treningsupdate!

Har du noen ting som er typisk deg når du løper?

xoxo 

4 kommentarer

Benedicte Arntzen

26.07.2016 kl.16:46

flink du er!

Ariel C

27.07.2016 kl.04:53

Bra skrevet! Jeg har ikke heeelt kommet i gang med å løpe enda jeg *kremt*

Alexandra Flaa

27.07.2016 kl.09:47

Ariel Charlotte: Det er aldri for sent å starte :D Ha en fin onsdag!

Turid

27.07.2016 kl.11:34

Artig innlegg ❤

Skriv en ny kommentar

hits