Kjære mamma

Kjære mamma. Min heltinne. Mitt forbilde. Mitt store idol. 

Kjære mamma. Jeg er så glad jeg har en så fantastisk person som deg i livet mitt! Jeg kan virkelig ikke si meg annet enn fornøyd med den mammaen jeg har fått. Selv om vi ikke alltid var like gode venner, har jeg forstått hvorfor du har gjort som du har gjort. Jeg er noe av det kjæreste du har, og du har i alle år prøvd å skjerme meg fra alt og alle som vil meg vondt, eller som ikke klarer å gjøre meg godt. 

I alle år har du kjempa med nebb og klør for at jeg skal se noe jeg absolutt ikke så. Du kjempa alt du makta for å vise meg det, og jeg kjempa tilbake. Til slutt ble siste mulighet for meg å åpne øya nemlig og se alt selv. Det var først da jeg forsto hvor mye du har gjort for meg i løpet av mitt 18 år gamle liv. Alle fighter du har tatt, kun for meg. Og for brødrene mine. Når du først bestemmer deg for å kjempe om en sak, da gir du deg ikke før du får det rettferdig. 

Kjære mamma, unnskyld for alt jeg ikke så tidligere. Men i bunn og grunn er det vel bedre sent enn aldri? Jeg kommer aldri noen sinne igjen til å tvile på deg og dine hensikter med det du gjør. Jeg forstår så mye mer nå. All fornuft du har lært meg. Forskjell på rett og galt. Du har lært meg så mye i livet, og takket være deg klarer jeg nå å stå på egne bein, på ett helt nytt og fremmed sted. Jeg lever med min største frykt hver enste dag, men jeg klarer det. Tusen takk for at du aldri gir opp, uansett hvor tøft ting er for deg. 


 

Kjære mamma, gratulerer så mye med dagen♥

Jeg er uendelig glad i deg!

 

Én kommentar

marleneiaa

18.07.2016 kl.21:59

For noen herlige ord! Gratulerer så mye med dagen til din mor :-)

Skriv en ny kommentar

hits