Hvordan har det egentlig gått?

Hvordan har det egentlig gått å bo alene de siste dagene? Hvordan har det gått med angsten og alle tankene? Dette blir ett innlegg som ikke skal handle fullt så mye om rydding og å pakke ut og finne plass til alt, men hvordan det har gått med meg oppi alt. Jeg var utrolig nervøs og bekymra på forhånd. Nå skal jeg bo alene, sove alene og være 24/7 alene i eget selskap. 

Nå har jeg sovet her i to netter, og det har gått overraskende bra! Det har enda ikke vært noen angstanfall, noe som har vært utrolig deilig. Det jeg derimot har kjent på er en klump i magen. Den har ikke vært særlig god, og vokst mot kvelden og er størst i det jeg legger meg. Jeg har vært sliten når jeg har lagt meg grunnet all jobb her hjemme, og fordi det har blitt litt senere enn vanlig. Det har igjen ført til at jeg har sovnet fort i ny, deilig seng, men jeg har våknet flere ganger i løpet av natta. Som da igjen fører til at jeg er sliten når jeg våkner, og ligger der en god stund før jeg kommer meg opp. 

Det er mange nye lyder i huset jeg må venne meg til. Jeg må generelt bare venne meg til at jeg er her helt alene, men at det også bor andre mennesker i begge etasjene over meg. Det er en helt ny opplevelse, og jeg må bare være tålmodig for at alt skal gå så bra som mulig. Nå skal jeg gjøre meg helt ferdig her hjemme, og ta en tur på butikken for å handle inn til middag. I morgen er jeg i gang med jobb og nye rutiner! Jeg gleder meg!!

xoxo

8 kommentarer

Sunniva Skaug

12.07.2016 kl.14:50

Gått å komme igang med nye rutiner. Ha en fin dag. <3 Vinn 2000 kroner i gavekort på bloggen min ved å kjøpe Shai!

Hege Kristin

12.07.2016 kl.15:02

håper det går bra <3

Alexandra Flaa

12.07.2016 kl.17:07

Hege Kristin: Bedre enn forventet :)

Tante

12.07.2016 kl.18:37

Du kommer nok til å klare deg bedre enn du aner. Å jeg tror du har godt av å bo for deg selv, få et nytt nettverk i hverdagen. Husk jeg har en gang vært der du er.. så jeg snakker ut fra egen erfaring. Angsten kommer nok til å være der, men du kommer til å leve godt med den. Noen angst anfall har du nok lagt igjen her i Hallingdal..

Henriette Celin

12.07.2016 kl.20:08

Uff, kan skjønne litt hvordan du har det med den klumpen i magen. Får det hver gang jeg må sove alene også. Er sjeldent da, men likevel. Føler meg bare sikkelig teit som ikke klarer det så bra, men jeg blir med en gang veldig oppmerksom på lyder rundt meg, og alt som er. Føler liksom ikke jeg er helt alene da, og det er ekkelt.

Bra det har gått fint med deg så langt da (:

Alexandra Flaa

12.07.2016 kl.20:43

Henriette Celin: Skjønner at du føler deg dum, men det må du absolutt ikke! Det er nok mer normalt enn du tror :)

Henriette Celin

12.07.2016 kl.21:15

SV: Lett for, men ja nei. Bør vel ikke det (:
Håper det går fint med deg! Mye å bli vant til :-)

Skriv en ny kommentar

hits