Ikke invitert i lillebrors bursdagsselskap

I dag har min yngste bror bursdag og fyller hele 4 år. Forrige søndag var det duket for bursdagsselskap, sammen med hele familien.. Men jeg ble ikke invitert. Hans eldste søster ble ikke invitert i bursdagen. Han kjenner meg ikke. Jeg tror kanskje han vet at han har en søster som heter Alexandra, men ikke noe mer enn det. 

Jeg sa hele veien gjennom svangerskapet at "jeg tror jeg er den som kommer til å ha mest kontakt med han". Dette sa jeg grunnet mye frem og tilbake med foreldrene hans. Men jeg, jeg skulle være der. Meg skulle han kjenne, og vi skulle ha et godt forhold til hverandre. Noe vi forsåvidt hadde. Jeg bodde under samme tak med han i to måneder, og jeg sto faktisk for mye av den daglige omsorgen, til tross for at jeg gikk siste året på ungdomsskolen. Vi hadde noe spesielt. Nå har vi ingenting. Jeg har en bror jeg ikke har kontakt med, og han har en søster han ikke får være med. 

Ville du kommet dersom du ble invitert? Nei. Jeg ville faktisk ikke det. Men det ligger så utrolig mye bak det. Det er absolutt ingen kontakt, og hvem sin skyld er det? Hvem er ansvarlig for at søsken har kontakt? Eller, hvem har ansvar for at barna har kontakt med begge foreldrene sine? Selv om jeg ikke ville kommet, så er det bare den følelsen av å bli "huska på". At jeg faktisk blir invitert når broren min har bursdag. At noen tenkte på meg og sa, "shit, vi må jo invitere søsteren hans". Men det skjedde ikke. 

Gratulerer så mye med 4 års dagen din, Johannes♥ Jeg savner deg. 

3 kommentarer

Turid

08.07.2016 kl.16:54

Så utrolig kjipt at det er slik at dere ikke har kontakt da.. :(

Alexandra Flaa

08.07.2016 kl.17:32

Turid: Sånn er det bare noen ganger, dessverre :(

Thea Marlene Kornbak

08.07.2016 kl.20:13

Uff så kjipt.... :( Begynte å tenke på hvor heldig jeg er med den minste halvbroren min og forholde vårt :(

Skriv en ny kommentar

hits