Selvskryt VS selvhat

God morgen alle sammen! Har dere sovet godt? Det er ikke så lenge siden jeg sto opp, så i dag har jeg virkelig fått sovet ut!

For en liten ukes tid siden var jeg endelig ferdig med en ny bok. Ja jeg skriver endelig fordi det var en bok med mye stoff og en del repetisjoner. Boka jeg snakker om er Selvskryt av Cathrine Heienberg, eller bloggeren Cath in the city. Boka handler om hennes spiseforstyrrelse, hvor hun var avhengig av avføringstabletter. Hun skriver om hvordan dette påvirket hverdagen hennes, og hvordan hun kom seg ut av det. Fokuset ligger veldig på at vi skal bli vår egen heiagjeng, og snakke hverandre opp. Jeg tipper at du er flink til å gi kompliment til venner, men hvor flink er du til å gi deg selv kompliment? 

Det er en veldig fin bok, og jeg angrer ikke på at jeg leste den, men det kan bli litt mange ukjente ord og forklaringer. Du må hele tiden følge med, og det fungerer dårlig å skippe en setning eller to.. Jeg liker best når jeg kan la tankene vandre i mens jeg leser, det å kunne slappe av, og det kunne jeg ikke i denne boka. Du må følge med. Selv om det var godt å bli ferdig med den, kan jeg virkelig anbefale den videre! Jeg tror virkelig ingen har vondt av å lese den! Jeg sitter i alle fall igjen med en tanke om at jeg har lært noe!Ahh jeg elsker bøker! Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe, spise frokost og sette meg i sola med boka Paper Towns. Nyt dagen fininger!!

Har du lest boka før?

xoxo

5 kommentarer

Camilla

11.06.2016 kl.10:24

Har sovet kjempegodt!

Du må ha en fin dag!:)

Alexandra Flaa

11.06.2016 kl.10:26

Camilla: Takk i lige måde!

Ingrid

11.06.2016 kl.10:50

Jeg har også lest den boka. Følte også at den var ganske lærerik :)

Turid

11.06.2016 kl.11:38

Så digg å få såvet skikkelig ut da :) Nyt solen :)

Den lille Pandaen c:

11.06.2016 kl.15:42

Bøøøker <3

Skriv en ny kommentar

hits