Back to Brow Rehab

God mandagsmorgen alle sammen! I skrivende stund sitter jeg på tog på vei til Oslo. Jeg har fått en ny time hos Brow Rehab som jeg også var på i februar. Timen min er ikke før 11.30, så jeg skal en tur innom Oslo s og Karl Johan for å kikke litt. Syns det er greit å benytte seg av flere butikker enn Cubus når jeg først har muligheten! Ellers kommer dagen til å gå slag i slag.. Heldigvis har jeg god tid i Oslo før timen min, så jeg får bruke den tiden godt og huske veien tilbake slik at jeg rekker toget tilbake til Drammen. Da kjører vi på med enda mer smerter hos tannlegen. Eneste som gjør at jeg holder ut er tiden som gjenstår i forhold til tiden jeg har gått med reguleringen. Det skal bli så deilig å endelig bli ferdig! Som om ikke dette var nok slag i slag, skal jeg også tilbake til Tønsberg for å rekke et møte.. Innimellom her må jeg huske å få i meg litt mat.. Reminder for meg selv!

Denne gangen håper jeg at jeg blir 100% fornøyd med bryna mine, og at de er i samme kategori som de på bildet. Det er litt rart å tenke på at jeg går uten noe form for sminke på bryna nå, og det skal jeg gjøre hele dagen.. Jaja, det kunne vært verre!

Ellers vil jeg bare ønske dere en fin start på uka! Nyt det så godt som mulig :) Vi snakkes senere!

Har du vært på Brow Rehab før?

xoxo

7 kommentarer

Henriette Celin

30.05.2016 kl.09:47

Nei, men hadde sikkert vært kjekt med en time der en gang ^^

Håper brynene blir fine da, og at det går bra hos tannlegen (:

Alexandra Flaa

30.05.2016 kl.11:24

Henriette Celin: Det fins i Bergen også! Kanskje du kan ønske deg av kjæresten din? :) Nyt dagen!

lisarorvik

30.05.2016 kl.10:49

Så spenne, ja vært på det en gang før :)

Alexandra Flaa

30.05.2016 kl.11:24

lisarorvik: Ble du fornøyd? :)

Henriette Celin

30.05.2016 kl.12:34

Å, kult! kanskje det, hehe ;-)

Kristin

30.05.2016 kl.22:06

selv om jeg kunne tenkt meg å sett hvordan resultatet hadde blitt om jeg hadde fikset de profesjonelt, så tør jeg aldri i verden å overlate bryna mine i noen andres hender!

Alexandra Flaa

30.05.2016 kl.23:55

Kristin: Jeg trodde heller ikke jeg skulle gjøre det, men damene på Brow Rehab er virkelig dyktige! Og kundeservicen er helt fantastisk :D De fikser opp dersom kunden ikke er fornøyd, så jeg kan virkelig anbefale dem! De forteller også hva de gjør til en hver tid :)

Skriv en ny kommentar

hits