LA OSS FEIRE NASJONALDAGEN DRITA

Er det en ting jeg virkelig ikke klarer å forstå, så er det nettopp det å drikke seg drita natt til 17. mai. Hvorfor gjør man dette? Har det blitt en slags tradisjon for nordmenn? Joda.. jeg kan forstå russen, hvis jeg legger godvilja til. Det er siste døgnet som russ, så da vil man vel gjerne dra det til det maksimale. Men hvorfor har russetida blitt en eneste stor fest? Er det virkelig så kult å stille opp med hangover, eller i verste fall å fremdeles være full når man skal gå i russetoget. Er det kult å gå rundt drita foran hele befolkningen. Barna elsker russen, spesielt russekort. Jeg husker selv jeg hadde stoooore mengder russekort når 17. mai var over. Men det var jo ikke kult å få russekort når russen stinka fyll og så vidt klarte å gi deg ett kort eller to. 

Har det blitt en ny trend? Alle skal ut natt til 17. mai, uten om jeg. Det er noe av det mest patetiske jeg vet om. Jeg vil virkelig ikke feire nasjonaldagen i berusa tilstand. Landet jeg bor i, som gjør at jeg har gratis skole, og mange andre rettigheter jeg bare kunne drømt om i ett annet land! Hvorfor skal jeg da gi tilbake hærverk og fest? Det er dessverre ikke til å legge skjul på at russen og andre mennesker gjør hærverk i fylla.. 

Per dags dato vurderer jeg sterkt å være edruss når min tur kommer neste år. Det vil altså si at man er edru gjennom hele russetida. Om jeg allikevel ikke skulle velge dette, er jeg garantert en av de som tar det rolig (med hånda på hjertet). Og joda, det fins flere enn meg som ikke skal ut i dag, men dere skjønner greia? Flesteparten skal ut. 


Slenger med noen bilder fra min 17. mai feiring i fjor. 17. mai i Tyrkia er virkelig noe helt spesielt!

Nå stikker jeg ut og skal spise middag med ei venninne som fylte 18 år på fredag♥♥
Og til dere som faktisk skal ut i dag, drikk med måte da! En ting til... selv om det er mange som er ute i dag, endrer ikke det mitt syn på dem som person, det er kun selve opplegget ved å drikke jeg syns er tragisk. No hate♥

Hva syns du om å drikke natt til 17. mai?

xoxo

 

5 kommentarer

RebeccaHasselgard

16.05.2016 kl.21:09

Jeg ønsket heller ikke å være hangover 17.mai, men festet likevel med måte for å være med på det sosiale :) Men syns selv det er blitt for dumt å ødelegge 17.mai med å drikke masse natten før

Alexandra Flaa

16.05.2016 kl.21:13

RebeccaHasselgard: Alt kan foregå med måte :) Håper du får en fin feiring i morgen! :D

'Nonstopeli

16.05.2016 kl.23:56

Hadde nok hangover fra russetiden natt til 17. mai for mange år fram i tid. Har ingen behov for å være drita. Blir heller litt netflix i senga :)

Alexandra Flaa

17.05.2016 kl.08:06

'NONSTOPELI.: Ønsker deg en fin feiring! :)

carina

17.05.2016 kl.08:29

Hadde jeg feiret natt til 17. mai tror jeg ikke at jeg hadde hatt en veldig flott 17. mai altså, hehe. Såvidt jeg vet så er det ikke stor tradisjon for 16.mai fairing i Oslo :)

Skriv en ny kommentar

hits