Jeg er min verste fiende

Til tross for forberedelsesdag til tverrfaglig prøve, spennende møte med Fylkesrådmannen i Buskerud og lunsj på lærerrommet, reiste jeg altså hjem i dag. Når halve dagen hadde gått, hadde jeg skrevet hele 3 ord på notatarket jeg skal ha med under muntlig høring. Jeg setter lista for høyt og blir min verste fiende. Alle vet at høyeste karakter er seks, men jeg satser like godt på sju.. og ender sjeldent på mer enn fem. For mange vil nok dette være mer enn bra nok, men ikke for meg. Jeg er så sulten på den seksern at jeg ikke kommer noen vei. Hjernen låser seg og jeg kommer absolutt ingen vei. Frustrasjonen vokser og tårene presser på. Jeg vil jo bare ha en bra karakter. Det er jo ikke verre enn det? Men hvordan kan man oppnå en karakter som ikke fins, eller akseptere at man får den karakteren man får, og det får holde.

I morgen har jeg fri. Da skal jeg få litt mer søvn enn de siste to nettene. Jeg skal jobbe meg godt gjennom stoffet, og forberede meg så godt jeg klarer til det er min tur. Den praktiske delen går nok veldig bra, det er teorien jeg stopper. Jeg stoler ikke nok på meg selv. Psyke meg selv ned, blir redd og usikker. Er dette riktig, eller er jeg virkelig helt på bærtur? Forstår lærerne hva jeg mener? Kommer sensor til å misforstå meg når jeg faktisk skal opp til eksamen? Alt for mange bekymringer, som jeg bare lager større og større for meg selv.. Hvorfor? 

Jeg tror det blir for mye press, som er forårsaket av meg selv. Jeg takler det utrolig dårlig, spesielt når jeg strever etter karakter sju, eller seks + hvis du vil. Smil, sola skinner. 

3 kommentarer

Den lille Pandaen c:

10.05.2016 kl.17:55

Skjønner den. gruer meg også veldig til muntlig eksamen :( Den jeg sliter mest med egentlig.

Alexandra Flaa

10.05.2016 kl.19:02

Den lille Pandaen c:: Masse lykke til!!!!

Den lille Pandaen c:

10.05.2016 kl.19:10

Takk :D er over en måned til enda!

Skriv en ny kommentar

hits