Til helvete med det

I dag var jeg tilbake igjen på BUP. Jeg følte meg sint hele kjøreturen til Ål, som jeg faktisk hadde alene.. Lengste turen så langt. Jeg var sint når jeg parkerte, gikk inn og spurte pent om jeg kunne få ett glass vann mens jeg venta. Psykologen var 5 minutter for sein. Jeg måtte sitte 5 minutter ekstra og vente fordi han ikke var klar. Jeg  var sint når jeg smilte så pent til psykologen og han gratulerte med med dagen som var og førerkort. 

Jeg var klar til å reise derifra etter 15 minutter. Jeg hadde ikke noe jeg ville snakke om. De tingene jeg kanskje burde snakke om, var jeg ikke klar til å snakke om. Så hva skal jeg gjøre da? Hva får jeg gjort når jeg sitter inne på et stygt lite rom med en mann som detter ut av samtalen etter annen hver setning fordi han skal skrive ned alt jeg sier. Føles i alle fall sånn.. Lyder som "hmmm" og "mhm" er kjente inne i det rommet. Særlig at du bryr deg uansett. For deg er jeg bare én av flere pasienter. 

Kan du ikke bare forstå at du ikke hjelper meg? Dette stedet her hjelper meg ikke. Jeg vil ikke tilbake. Det eneste jeg har fått ut av BUP så langt er masse fravær fra skola. Hvem vil vel ha fravær? Det er det arbeidsgivere ser på. 

Vi gikk gjennom det ene av sikkert fem skjemaer jeg har fylt ut. Jeg måtte kommentere hvert eneste punkt, som faktisk var så mange som 25. Altså, hva mer er det å si om "Den skremmende hendelsen har forandret meg til det verre" eller "Jeg føler meg feig"? Feig fordi jeg ikke tørr å være alene hjemme.. Selvfølgelig har hendelsen forandret meg til det verre- ellers hadde jeg vel ikke vært her? Hva tar du meg for.. Jeg vil ikke tilbake. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits