Jeg har faen meg bursdag

Jeg har bursdag, og det med utrolig blanda følelser.. I år gikk jeg virkelig inn for å få en super bursdag, jeg skulle gjøre alt jeg kunne for at jeg skulle være glad og smile. Grunnet en del ting på privaten i det siste vet jeg ikke helt om jeg klarer det. Jeg er en av de som ikke er så glad i å feire bursdag, lenger. Jeg elska bursdagen min helt til bestefar døde. Det er noe helt ubeskrivelig spesielt å ha bursdag på samme dag som bestefar. Bare dette gjorde at forholdet vårt var helt spesielt.. 

Akkurat nå føler jeg meg fortapt. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal komme meg igjennom dagen på jobb. Samtidig som det mest sannsynlig er bedre enn å sitte hjemme hele dagen. Ikke vet jeg.. Jeg kjenner tårene presse seg på og klumpen i magen vokser seg større og større. Det var ikke sånn som dette bursdagen min skulle bli. Jeg skulle være lykkelig over at jeg endelig er 18 år.. Jeg skulle være lykkelig over alt jeg hadde sett for meg i fremtiden. Nå vil jeg egentlig bare legge meg igjen og sove bort dagen. Jeg skulle ønske jeg fremdeles var liten og visste så mye mindre enn det jeg gjør nå. Jeg skulle ønske jeg kunne være mindre bekryma og bare være glad. Jeg skulle ønske bestefar enda var her og ringte meg på bursdagen vår. 
 GRATULERER MED 72-ÅRS DAGEN BESTEFAR♥ Jeg savner deg hver eneste dag!

4 kommentarer

Terje og Yvonne

26.03.2016 kl.12:42

<3

Gratulerer så mye med dagen til både deg og din avdøde bestefar <3 Håper du får en litt fin dag i alle fall og nyt det at du er 18 år!!! :D

Alexandra Flaa

26.03.2016 kl.20:33

Terje og Yvonne: Tusen takk! :)

Cassandra

26.03.2016 kl.16:52

Huff, håper du klarer å få en fin burdag likevel. <3

Og gratulerer med dagen! :-)

Alexandra Flaa

26.03.2016 kl.20:33

Cassandra: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits