For vulgært for deg?

Jeg har hele tiden vært den jenta som ga litt mer faen enn gjennomsnittet. Jeg gikk uten sminke og gredde kun håret. Når det kom til klesstilen kunne jeg fint gå i en gjennomsiktig bluse uten singlett under, eller så var det joggebukser og hettegensere som gjaldt. Det var ikke noe midt i mellom.. Også må jeg for all del ikke glemme bombshell push-up bhene jeg så fint brukte en periode. Jeg hadde ikke god selvtillit, men jeg hadde ikke peiling på sminke rett og slett, så jeg ville ikke "drite meg ut" på den fronten, når det kom til klærne ville jeg ikke gå i det alle andre brukte.. Jeg ville heller ikkevære for feminimt kledd, så jeg ga faen. Jo større joggebuksa var, jo bedre var det. 

Under denne perioden på starten av ungdomsskolen kom flere lærere til meg og hinta eller sa rett ut at jeg hadde en for vulgær klesstil. Altså, jeg var 13-15 år og skulle finne min egen stil og alt det der. Tenårene er den periode man er mest sårbar og kanskje mest nysgjerrig på å teste nye ting? Uansett, så kom en mannlig lærer til meg at jeg kledde meg vulgært, og guttene i klassen ble distrahert. Altså, hvem faen sier det til elevne sine? Er det min feil at guttene ikke klarte å kontrollere seg selv? Og til kvinnelige lærere som ga meg nesten samme beskjed? Hvordan kan noen få seg selv til å si noe sånt- uavhengig av alder? Jeg skjønner det enda ikke.. Jeg bare tenker over hva de ville sagt til meg i dag, går ute bh, bruker sminke og kler meg akkurat som jeg føler meg. Jeg er ikke redd for å vise hud enten om den ligger på bagen eller beina. Det er jo bare hud, og det har vi alle sammen.Dessverre fant jeg ingen bilder av mine dyrebare joggebukser.. 

Blir dette for vulgært for deg kanskje?

xoxo

11 kommentarer

Nei overhodet ikke vulgært! Det er balansen som gjør det nydelig <3 Dessuten har du kroppen til det å gå akkurat sånn som du vil ;) Så ikke vulgært, heller modig og trendy :D

Så det så!

Alexandra Flaa

15.03.2016 kl.20:23

Yvonne & Terje med 4beinte ven: Åååå, du/dere og kommentarene deres! Varmer virkelig <3 Tusen takk!!

Malin W

15.03.2016 kl.21:24

Jeg er helt enig med deg, herregud!!! Du er btw drit fin. Jeg synes det er så jævlig teit å legge skylden på jentene. Som du sa, det er bare hud!! Man blir altfor seksualisert at det er kvalmt spør du meg.

Alexandra Flaa

15.03.2016 kl.22:13

Malin W: Tusen takk for fine ord! :)

Sølvi Birgitte Wærness

16.03.2016 kl.13:16

Jeg ser ikke problemet i klesstilen din! Det må nok være lærerne som hadde et problem på den tiden. Jeg synes du er kjempe pen! :D Gå i det du vil du :)

Alexandra Flaa

16.03.2016 kl.15:55

Sølvi Birgitte Wærness: Tusen takk!

Anonym

18.03.2016 kl.19:43

Veldig bra skrevet! Jeg kjenner meg virkelig igjen i det du skriver om lærerne som kommenterte! Jeg har aldri brydd meg om hva de andre går med eller har på seg, jeg har brukt det jeg føler meg komfortabel og fin i! Foreldrene mine var kanskje ikke like enig når jeg gikk i gjennomsiktige topper og miniskjørt på skolen, men jeg tenker kjør på! Alle er forskjellige, og ingen kan dømmes for den man er! Nok en gang; veldig bra skrevet!

Alexandra Flaa

18.03.2016 kl.19:57

Anonym: Heldigvis sa ikke mamma noe med mindre jeg spurte! :)) Tusen takk for kommentaren!

08.04.2016 kl.01:13

Hvor er den hvite kjolen fra? :o

Alexandra Flaa

08.04.2016 kl.10:29

Anonym: Den er fra Nelly :)

Ilo

08.04.2016 kl.15:12

uff helt syk! jeg har ikke sett problemer i klesstillen din..80% av elever i polen kle seg på denne måten..!

Skriv en ny kommentar

hits