alexandra flaa

Helt i ekstase 10.03.2016

Hei og goood torsdag alle sammen! Nå er det virkelig ikke lenge til helg, noe som blir utrolig godt! Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra et tannlegebesøk i Drammen. Jeg kjørte tur-retur, så man kan si jeg er litt sliten nå.. Men det ble litt shopping som plaster på såret når jeg ikke fikk i meg mat. Til tross for smertene ble denne dagen sinnssykt bra! Jeg har nemlig vært på posten og henta ett nytt objekt til kameraet!!!! Etter mye frem og tilbake i Tyrkia, viste det seg at det jeg så på der nede var et annet enn det jeg hadde sett på nettet, så jeg bestilte det mens jeg var i Tyrkia. Dette objektet har veldig lavt blendertall, som gjør at bildene blir lysere. Forhåpentligvis betyr det bedre kvalitet på bildene fremover, og det er noe vi liker eller!? Jeg må nesten bare løpe ut for å teste det litt før sola går helt ned! Den største utfordringen blir nok at jeg ikke kan zoome med det, men det er nok bare en vanesak tenker jeg!

Har du prøvd dette objektet før?

xoxo

6 Kommentarer skjul

Eline Nordli -

10.03.2016 kl. 17:27
Jeg har dette objektet, og man får veldig fint fokus og lys med den. Men det med at det ikke kan justeres gjør at man må veldig langt unna for å få med ting, sånn som hvis man skal ta bilde av mennesker. Skal man ha helfigur må man ganske langt unna, må enten ha et veldig avlangt rom, eller være ute. Men det er jo bare å bytte på linsene ettersom hva som passer. :-)

Alexandra Flaa

10.03.2016 kl. 17:47
Ja det er sant! Etter noen test-bilder er jeg veldig fornøyd :D Tror det endelig kommer til å bli gøy å ta bilder igjen :)

Kamilla Haaland

10.03.2016 kl. 19:03
Har samme, bare med f1.4 :-) Jeg liker best fastobjektiv - bildene blir ofte finere da føler jeg.

Alexandra Flaa

10.03.2016 kl. 19:07
Kamilla Haaland: Det er veldig uvandt i starten, men bildene blir helt utrolig!

Linda

11.03.2016 kl. 09:29
Jeg har brukt dette objektivt MYE! Jeg er helt frelst av 50mm linsene og oppdaterte senere til 1.4 i Sigma sin serie og det er fantastisk! Tror du kommer til å bli veldig fornøyd :)

Alexandra Flaa

11.03.2016 kl. 09:47
Linda: Åå, da krysser jeg virkelig fingrene! Det står bra til enn så lenge :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Alexandra Flaa

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Hallingdal, som nå er ute på nye eventyr i Tønsberg. Jeg blogger om min psykiske helse, trening og livet ellers. Rett og slett en livsstilsblogg, tror jeg. KONTAKT: alexandraflaa@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits