Tilbake på BUP

God kveld kjære lesere! Jeg tenkte egentlig bare å komme med en liten oppdatering på hvor i livet jeg står akkurat nå. Det er så utrolig mye jeg vil gjøre for tiden. Jeg skulle gjerne gjort absolutt alt i verden, men det kan jeg selvfølgelig ikke. Mesteparten av ettermidaggene og kveldene mine består av å sove. Det var tøft å komme tilbake på skola etter to dager fri. Spesielt denne uka her kommer til å bli utrolig slitsom. Vi begynte på en ganske så stor oppgave i engelsk og yrkesutøvelse i dag. Mesteparten av dagen gikk til denne oppgaven og i morgen blir det fire nye timer etterfulgt av to på onsdag. Jeg kjenner at dette tærer på. Jeg klarte å levere samfunnsfagen sent i går kveld. Over én uke for sent. Jeg er fremdeles utrolig stolt, da jeg fikk en 6er. Det viser jo at det kommer noe godt ut av hardt arbeid. Kanskje jeg bare trenger litt mer tid på de ulike oppgavene?

I og med at jeg er så sliten, og mitt lille sammenbrudd forrige uke, skal jeg nå tilbake på BUP. Jeg hadde egentlig tenkt å avslutte der, i og med at det ikke har hjulpet meg. Heldigvis ble jeg og mamma enige om å prøve mer. At jeg faktisk trenger hjelp. Jeg er ikke en person som gir opp så lett, så jeg prøver enda mer. Jeg gir BUP enda en sjanse og håper det kan hjelpe meg nå. Jeg vet ikke hva jeg ønsker hjelp med, eller hvordan de kan hjelpe, men det er vel derfor jeg har de? 

Mitt mål hver eneste dag er å komme meg gjennom dagen på best mulig måte. Jeg vet at jeg må kutte ned på ulike ting, som for eksempel jobb. Jeg tror også jeg må kutte ut lekser, for å ha overskudd til å lese til prøver og innleveringer. I tillegg til denne store oppgaven jeg nevnte over her, blir det mye farting og planlegging. Klassen reiser til Oslo på onsdag og jeg må da forberede noen blogginnlegg, sånn i tilfelle.. Jeg må også pakke til Tyrkia før jeg reiser til Oslo, i og med at jeg ikke skal hjem igjen. For noen ville ikke dette vært et problem, men kroppen min klarer det ikke akkurat nå. Jeg skal virkelig benytte ferien til å slappe av og forberede meg mentalt til to uker på skola før jeg har en ny ferie. Jeg SKAL opp igjen. 

Nå skal jeg prøve å oversette litt av oppgaven til engelsk, så snakkes vi senere!

Hvordan har du det for tiden?

 

4 kommentarer

TANYA LASSEN

22.02.2016 kl.20:18

Håper virkelig det går bra med deg, og at du får hvilt litt også. Utrolig sterkt gjort av deg å dele hvordan du har det <3 Ønsker deg masse lykke til skjønne. Du kan klare alt, med god tid.

Alexandra Flaa

22.02.2016 kl.20:27

TANYA LASSEN: Tusen takk for fantastisk fine og støttende ord! Disse skal jeg ta med meg :) <3

Mabr

22.02.2016 kl.22:46

Så utrolig bra at du gir det en sjanse til, det skulle jeg gjort også. Men jeg sperret meg heller inne, noe jeg ikke anbefaler i det hele tatt! Lykke til fine deg <3 Akkurat nå står jeg veldig fint i livet, ting går bra og jeg har funnet en ende på tunnelen!

Alexandra Flaa

23.02.2016 kl.06:08

Mabr: Så utrolig godt å høre! Dit skal jeg også :) Ha en fantastisk dag <3

Skriv en ny kommentar

hits