Negative tanker

God kveld alle sammen♥ Hvordan har dere det? Selv vet jeg ikke helt hvordan jeg har det akkurat nå. Jeg er utrolig sliten etter en dag i praksis og noen timer på jobb, men det er liksom ikke det som gjør det heller. Hodet mitt er fylt opp med alt for mange tanker. Så mange at jeg ikke har sjanse til å finne ut av. Det er så alt for mye for tiden. Alt for mange skuffelser fra utrolig mange. Til og med noen jeg aldri trodde kom til å skuffe meg. Jeg har ikke kontroll over noen ting. Jeg har ingen aning om hva morgendagen bringer. Det føles som jeg går inn i en utrolig "deprimerende" periode, og det orker jeg ikke. Ikke nå. Aldri. 

Nå er jeg nødt til å jobbe videre med en innlevering i samfunnsfag om noe så forferdelig som statistikk og forbruk.. Rett etter noen treningøvelser. Jeg håper det hjelper litt. 

Hva har du gjort i dag?

xoxo

5 kommentarer

cheerchrissy.blogg.no

10.02.2016 kl.21:20

Lykke til med innleveringen!

Camilla Dilara

11.02.2016 kl.00:14

Ikke bra, vennen.. Håper de neste dagene går litt bedre <3

Alexandra Flaa

11.02.2016 kl.06:00

Camilla Mildrid: Takk for gode ord <3
Jeg føler så utrolig med deg... jeg måtte slutte med bloggingen for ting blir jo aldri bedre.. Det er rart at man kan synke så lavt når man endelig klarer å kjempe seg opp. Men vi får bare kjempe på, og holde motet oppe. Jeg tror på at ting kommer til å bli bedre, og nekter å gi meg før jeg får smilet mitt tilbake. Håper alt ordner seg for deg, hvis det skulle være noe må vi bloggere være her for hverandre! :-)

Alexandra Flaa

11.02.2016 kl.13:18

Karoline Stensrud: Tusen takk for gode ord! Sender deg en stor klem??

Skriv en ny kommentar

hits