Et svart hull i hodet

En ting jeg merker veldig godt for tiden er at konsentrasjonen min flyr avgårde. Og dette skjer gjerne på steder det absolutt ikke egner seg. Som om ikke konsentrasjonen var nok i seg selv, så drar den med seg hukommelsen også. Sånn er det ofte for tiden. Hvis jeg for eksempel er i ett møte, tar det ikke lang tid før hodet blir tyngre og tyngre. Jeg hører stemmene og jeg hører ordene som blir sagt, men jeg får det ikke med meg. Jeg klarer meg fint en stund, før alt blir borte. Jeg går ut i fra møtet med et svart hull i hodet. Jeg har ikke klart å følge med og jeg husker ikke hva som har blitt sagt i etter kant. 

I starten var det kun i tunge møter der flere ting skulle tas opp, hvor det selvfølgelig var viktig at jeg hadde hodet klart og fulgte med, og på BUP. Hver eneste gang jeg er på BUP får jeg denne følelsen. Samtalen starter ok, men til slutt sitter jeg bare å svarer for og svare. Jeg later som jeg er tilstede i samtalen, men tankene mine er ett helt annet sted, og jeg aner ikke hvor det er, for det husker jeg selvfølgelig ikke.. Nå har dette begynt i timene også. Jeg følger meg i timen og har så mye jeg vil dele, men brått og uventa er hodet mitt ett annet sted. Det blir tungt og holde oppe og jeg blir daff i hele kroppen. Kroppen blir tung å bære, akkurat som hodet. Hvorfor? Jeg vet ikke. 

Jeg orker ikke å ha dette svarte hullet i hodet lenger. Det er så utrolig slitsomt og suger ut all energi og den motivasjonen jeg har igjen. 

5 kommentarer

Kjersti

02.02.2016 kl.19:53

Herregud, som æ sku ha skreve det skjøll .. Du tok tankan mine ut a hode mitt og skreiv de ned før mæ! Flott at æ ikke e aleina !!

Alexandra Flaa

02.02.2016 kl.20:26

Kjersti: Tusen takk !

02.02.2016 kl.19:58

Herremin... Du setter ord på følelsene mine! Fantastisk

Alexandra Flaa

02.02.2016 kl.20:26

Anonym: Tusen takk!

Gudrun Marie

02.02.2016 kl.23:39

Kjenner meg så igjen i dette!

Skriv en ny kommentar

hits