Jeg strever etter det perfekte - instagram

Egentlig skulle dette bli ett innlegg, men jeg har valgt å dele det opp. Jeg tar for meg en ting eller et problem om gangen, så får vi se hvor mange lignende innlegg det blir. De handler uansett om alle de stedene jeg så inderlig skulle ønske jeg var perfekt, men vet at jeg ikke er det. Jeg er bare et menneske, og jeg er ikke perfekt.

Jeg vil være perfekt. Om ikke jeg kan være perfekt, vil jeg at alt rundt meg skal være perfekt. Etter mye om og men og for en gangs skyld med litt hjelp av tvangstankene begynner jeg å bli fornøyd med feeden min på instagram. Når begynte man å legge merke til sånt? Så man ikke bare et og et bilde om gangen uansett? Jeg har sletta så mange bilder bare fordi jeg følte de ikke "passa inn". Jeg har prøvd forskjellige styles og redigeringer før jeg nærmer meg fornøyd. Så lenge det varer..For bare et par måneder siden var tvangstankene på at jeg ikke kunne ha mer enn 100 bilder. Hver gang jeg kommer over 100, måtte jeg slette noen andre bilder.. Jeg er vel også den av mine venner som bruker instagram mest, så jeg kjenner litt på det også. Jeg vil ikke bare legge ut selfies, men heller ikke legge ut bilder for ofte. Det er selfies jeg får mest likes på. Ja, jeg er opptatt av likes. Hvorfor? Det vet jeg ikke, men jeg skulle virkelig ønske det ikke var sånn..

 

Her ser dere litt av feeden min. De hvite rammene tok for mye. Jeg vil at bildene mine skal bestå av kvalitet. De skal ikke være dårlige, men klare. Redigeringen skal ikke være for mye, men gjøre bildet penere. Gjerne gjøre bildet lysere, kaldere, fikse på kontrastene og kanskje legge på et filter. Jeg sverger til vsco. Der finner du alt du trenger til redigering.. I alle fall de som er nevnt over.

xoxo

2 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

14.01.2016 kl.16:46

Så fin blogg du har :)

Bella(Bitte)-Louise

14.01.2016 kl.18:08

Så kjempe fine bilder du hadde på instagram <3 Ha en super fin kveld videre :D

Skriv en ny kommentar

hits