Alt er tilbake...

Nå har det snart gått to uker av det nye året allerede. Dette skulle bli året der jeg virkelig fikk det bra med meg selv og jeg bare skulle være positiv. Jeg skulle slutte med all negativitet og jobbe med meg selv. Jeg klarte dette i nesten to uker.. Nå er alt tilbake. BUP er tilbake, alle tankene er tilbake, absolutt alt. Leksene, prøvene og innleveringene er tilbake.. Alle karakterene er tilbake. Hvorfor er jeg ikke fornøyd med de karakterene jeg får? For meg er alt under 5 i snitt, dårlig. Men dette er kun det jeg forventer av meg- så misforstå meg rett! Alle har ulike krav til seg selv, og mine er så.. høye.. Jeg krever så mye av meg selv. Alle kravene er tilbake. 

Hvordan skal jeg komme meg gjennom resten av dette skoleåret, med en sånn start? Ingenting kan må min vei for lenge. Det er alltid sånn, jeg vet. Psykologen maser igjen om de samme gamle tingene.. Alt er ting jeg ikke orker å prate om. Energien suges ut av meg på vei nedover mot BUP. Alle oppgavene jeg skal igjennom i løpet av en dag suger energien ut av meg. Jeg klarer ikke alt. Jeg rekker ikke alt. Det går bare ikke.. 

Bloggen går dårligere, og det er kun min egen skyld. Jeg prøver så hardt. Jeg legger så mye tid jeg kan i bloggen. Hvis jeg skal noe en hel dag og ikke rekker et innlegg kan jeg fort finne på å stå opp 30 min tidligere enn jeg måtte bare for å blogge. Bare for å skrive noen ord til dere. Til og med de dagene jeg ikke aner hva jeg skal skrive.. Hvordan kan jeg få tilbake den positive energien og motivasjonen? Har dere noen tips? 

 

Hvor langt ned skal man egentlig før man når bunn?

5 kommentarer

Sigrid

12.01.2016 kl.19:05

Hei. Jeg er 18 år, født 1997. Også lurte jeg på om du trengte noen å snakke med? Selv går jeg til psykolog og forstår at du stresser med skolen. Snakk med meg på lik om du er interesser: Sigridodegaard

Røverdatter

12.01.2016 kl.19:10

Jeg skjønner at det er fryktelig vanskelig, men det som hjalp meg var å begynne å gi litt mer f.

Håper 2016 blir et godt år for deg, tross en litt dum start.

Alexandra Flaa

12.01.2016 kl.20:00

Røverdatter: Tusen takk for gode ord! Jeg skal virkelig prøve å senke skuldrene..

Vil hi råd men være anonym

13.01.2016 kl.17:51

Jeg vil gjerne anbefale deg å gå til en skole psykolog? Psykologene på BUP er mest for å grave opp i dritt for så å prøve metoder for å bli bedre. Kanskje det hadde hjulpet bedre å gå til noen på skola, som hovedsakelig skal hjelpe deg med strategier? Bare et tips ☺️ Siden du har skrevet at han roter i ting du ikke orker å snakke om.

Lykke til! Håper ting ordner seg 💜💜

Alexandra Flaa

13.01.2016 kl.21:34

Vil hi råd men være anonym: Tusen hjertelig takk! Er ingen psykolog på skolen, men er helsesøster der :) Kan hende det går an å snakke med henne :)
Ha en fantastisk kveld!

Skriv en ny kommentar

hits