Nytt strikkeprosjekt

God kveld alle sammen♥ 

Det ser ut til at min kjære migrene nekter å slippe taket, men jeg har forberedt meg en del til i morgen uansett. Den praktiske delen er nesten ferdig planlagt, men jeg har ikke begynt på teorien.. Og nå har jeg funnet ut at jeg ikke kan lese mens de andre på min "gruppe" har den praktiske gjennomføringen.. Altså, hvordan skal denne prøva gå!? Har nesten lyst til å gi opp hele greia og la det gå som det går, men det kommer jeg til å angre sterkt på når jeg får karakteren. Det vil med andre ord si at jeg bare får bite tenna sammen og håpe jeg er frisk igjen i morgen! Nå kan vi snakke om det jeg egentlig skulle skrive om.. Måtte bare få ut litt frustrasjon først! Men ja.. 

Vell, jeg har som nevnt begynt på et nytt strikkeprosjekt. Jeg har allerede laget en Skappel-genser, men den ble litt mislykket. Det er vel sånn det blir de første gangene man skal lage et ordentlig produkt? Nå prøver jeg meg altså ut igjen, og denne gangen skal jeg ikke bruke like lang tid som på den første genseren. Ups.. Dette er egentlig en helt vanlig genser, med vrangbord nederst. Men den må alltid mamma hjelpe meg med- jeg klarer ikke den. Haha. Er det egentlig "normalt" å strikke lenger? Driver folk på min alder med sånt? Jeg lærte å strikke når jeg var ganske liten, og jeg syns det er veldig koselig å sitte og strikke med mamma. Da har vi en liten ting vi kan gjøre sammen innimellom. 

Se på denne nydelige fargen! Den ser nesten litt blå ut på bilde, men det er en lys grå. Hvis jeg blir fornøyd med denne genseren tror jeg at jeg vil lage en lik bare lenger så den kan brukes som kjole. Syns det er så utrolig fint med strikka kjole og strømpebukse! Nå må jeg nesten prøve å lese litt før det blir en tidlig kveld.. Forhåpentligvis.

Strikker du?

xoxo

6 kommentarer

RebeccaHasselgard

06.01.2016 kl.11:54

Jeg ønsket jeg hadde tid til slikt som å strikke, det er jo en veldig koselig hobby :)

Bianca Skjærvø

06.01.2016 kl.12:33

Så flink du er! Og fiiin farge på genseren :-)

Alexandra Flaa

06.01.2016 kl.12:47

Bianca Skjærvø: Tusen takk! :)

Alexandra Flaa

06.01.2016 kl.12:48

RebeccaHasselgard: Haha, vi får se når den blir ferdig!

Hanne Mjåseth

06.01.2016 kl.15:18

Så flink du er! :) Og strikking må jo være den perfekte måten å "koble" av på! Slik som med å lese en bok :)

Alexandra Flaa

06.01.2016 kl.16:09

Hanne Mjåseth: Jeg er glad i å strikke og lese! Men er forskjellig måte å koble ut på :)

Skriv en ny kommentar

hits