Let's talk about brows

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Jeg reiser snart avgårde på jobb en tur, men ville først stikke innom å fortelle litt om hva jeg syns om Anastasia Dipbrow Pomade. Jeg var så heldig å få denne i julegave av to venninner, og jeg er urolig fornøyd! De som kjenner meg vet hvor mye jeg bryr meg om bryna mine.. Bryn er den ene tingen jeg føler jeg mestrer når det kommer til sminke. Jeg har spart fra å ha runde bryn til nå og ha noen jeg er ganske fornøyd med. Et tips til dere alle: aldri la noen som ikke har peiling på bryn, nappe bryna dine!! Det var dagens lekse fra meg. Et tips kan være å reise til frisør eller andre profesjonelle, og nappe dem de første gangene. Da får du en form du selv kan nappe etter senere. Uansett, tenkte å vise dere forandringen på mine bryn. Fra da de var runde - til i dag. 

Mine naturlige bryn fra 2010 (venstre) og 2011 (høyre). Takk gud for at jeg har forandret meg sier jeg bare!

I 2012 (venstre) begynte jeg å farge håret, men bryna? Pøh, nei.. Når vi har kommet til 2013 (høyre) derimot.. ja da kan man se hvor forferdelige bryn jeg hadde. Ingen ting passer sammen og det ser rett og slett helt jævlig ut. 

Begge bildene er fra 2014. Det var her ting (endelig) begynte å skje! Det første bildet er fra juni, mens det siste er i desember. Jeg brukte fremdeles ikke sminke på bryna, men jeg farget dem innimellom. Hvorfor sa ingen i fra til meg før!? 

2015 var året dere.. Her har dere bilder fra starten av året til nå for ikke så lenge siden. Jeg har byttet på ulike produkter- pudder, penn og brynsgelé med farge. Jeg trodde aldri jeg skulle klare å velge meg en favoritt, men det har jeg nå gjort. Og det er ingen av de nevnte! La meg presentere dere for dipbrow...

Her har dere første- og andre forsøket. Jeg trodde det skulle være mye vanskeligere å ta på, men det er det absolutt ikke! Jeg har fargen "Dark brown", og syns den virkelig passer perfekt! Det eneste som er vanskelig er å få begge "halene" like i og med at jeg sparer ut den ene enda.. 

Hva er ditt favorittprodukt til bryna? 

xoxo

6 kommentarer

27.12.2015 kl.17:34

Oi..

27.12.2015 kl.21:59

Morsom forandring, men jeg synes at de 3 første bildene av 2015 var de beste :) Personlig synes jeg at det ble litt for mye produkt med dipbrow, de ble litt "firkantet" og "tykke". Men, men, en morsom utvikling ;) Linker til en bra side med tips ift. bryn.

http://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/how-to/a42963/reasons-your-brows-look-bad/

Alexandra Flaa

27.12.2015 kl.22:02

Anonym: Jobber med saken! Er veldig fornøyd med produktet, ikke 100% fornøyd med selve bryna?? Det kommer nok med øvelse!
Takk for linken!

J

28.12.2015 kl.00:03

De brynen "før i 2015" var mye finere enn de nå

brows

01.01.2016 kl.15:46

Too big on the last picture, like its taking over your face.. Do them a bit smaller, then they will be beautiful. Lovely teenager

Alexandra Flaa

01.01.2016 kl.16:57

brows: Agree! I'm working on it :)

Skriv en ny kommentar

hits