Det er om kvelden tankene kommer

Egentlig hadde jeg bestemt meg for at det var nok blogging i dag, men innlegget skrev seg selv i hodet mitt. Jeg har venta i 10-15 minutter før jeg bare måtte skrive. Det er et innlegg uten mening, men allikevel får jeg sortert noen tanker. Kanskje. Jeg ville egentlig skrive dette til dere i går, men da hadde jeg lagt meg. Melatoninen var i full sving og traumene kom.. Jeg klarte ikke stå opp igjen for å skrive, men de samme tankene er her i dag så det spiller vel ingen rolle? 

Det er nemlig om kvelden jeg finner de perfekte overskriftene og det mest spennende å lese om. Det er faktisk flest lesere på innleggene mine om psykisk helse. Hvorfor? Er det fordi dere er nysgjerrige? Tenker at jeg bare dikter opp alt sammen? Eller er det fordi dere kan kjenne dere igjen? Jeg velger å være åpen med dere, noe som gjør meg sårbar. Heldigvis har jeg ikke fått noen kommentarer på det enda, men hva vet vel jeg om det som blir sagt? For alt jeg vet kan mine beste venner le av meg bak ryggen min. Tror de på meg? Ser de at jeg sliter?

Hva syns egentlig vennene mine om bloggingen? Jeg aner ikke. I starten virka det kult, nytt og spennende liksom. Men nå vet jeg ikke lenger. Det er da jeg må tenke at jeg skriver for meg selv, akkurat som jeg gjør nå. Jeg bare venter på at Melatoninen gjør meg trøtt. Da skal jeg krype under dyna og sovne etter litt. 

Hodet mitt fyller seg opp av de mest utenkelige ting.. Og jeg hekter meg opp i små ting som andre ikke ville tenkt over en gang.. Hvorfor må jeg alltid overanalysere alt? Kan jeg ikke bare være litt "enklere"? Ikke tenke så mye, men sette tankene litt på pause? Jeg vil bare flykte fra mitt eget hode. Spesielt om kveldene.. Jeg vil sovne før jeg har lagt meg og stå opp uten at jeg merker det. Jeg vil senke skuldrene og slappe av. Det er så sjeldent jeg klarer dette.. Det å slappe av. Jeg kan gjerne si at jeg skal slappe av med en episode av favoritt serien min, men jeg slapper ikke av.. Kroppen min er hele tiden på vakt. Hodet mitt er på vakt. For hva kan vel skje hvis jeg slapper av, om det så bare er i ett minutt? 

God natt, 

xoxo

2 kommentarer

Stine Elize

06.12.2015 kl.21:12

sender deg en god klem! <3 kjenner meg godt igjen i mye av det du skriver!

Alexandra Flaa

06.12.2015 kl.21:13

Stine Elize: Sender en like stor tilbake <3 Håper du har hatt en super helg!

Skriv en ny kommentar

hits