London i bilder- Victoria's Secret

God ettermiddag alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig praksisdag og en tur på posten. Endelig har kalenderen min fra Makeup Revolution kommet! Veldig fornøyd med de tre første lukene, så dette blir spennende. I morgen kommer mest sannsynlig en pakke til, så det blir en perfekt start på helga!! Åhh, snart helg dere.

Uansett, når jeg først var i London og var innom Victoria Secret sånn tre-fire ganger eller noe, måtte jeg jo ta noen bilder!! Jeg ble helt forelsket i butikken, den var virkelig nydelig. Og du følte deg så spesiell når du var der inne, for det var ansatte som hjalp deg med alt mulig dersom du trengte det. Det var så stilig for de gikk med walkie-talkier så de kunne snakke med hverandre og sende noen på lageret. Jeg handlet faktisk kun én ting fra VS, nemlig en lip plumper. Det andre jeg handlet derifra var fra PINK avdelingen, men det var dyrt nok! Helt forskjellig fra å se på norske priser på nettet i alle fall... Alle burde dra innom en VS butikk en gang! Jeg mener det!!!

Se bort i fra kvaliteten på bildene! 

Har du vært på VS før? Har du adventskalender?

xoxo

4 kommentarer

Daniel Miller

03.12.2015 kl.17:33

Fine bilder, også så pen du er! <3 ser ut som du koser deg masse!

Alexandra Flaa

03.12.2015 kl.18:12

Daniel Miller: Tusen takk :D

Henriette Celin

03.12.2015 kl.20:34

Så fin kalender du har da! og ja, har vært der 2 ganger. Er SÅ nydelig der ;o og de har så mye flott. Elsker undertøyet spesielt. Det er silkemykt og i veldig god kvalitet :3

Laura Lindstad

05.12.2015 kl.13:36

Love IT!!!

Skriv en ny kommentar

hits