Kjære bestefar

I dag savner jeg deg ekstra mye. Tenk at du har vært borte i 4 år.. Det er helt utrolig at det har gått så fort, når jeg enda husker så godt hvordan det var å se deg for siste gang. Det var så vondt å tenke at dette er faktisk siste gang jeg skulle se deg. Denne dagen er også en påminnelse på at du faktisk ikke er her når jeg fyller 18. Du ringer meg ikke for å gratulere meg, etterfulgt at jeg gratulerer deg. Du var alltid først. Jeg rakk aldri ringe deg først for å gratulere deg, unnskyld. Jeg savner deg. 

Jeg får nesten dårlig samvittighet for at jeg ikke tenker på deg hver dag, men jeg vet at det går opp i opp med hvor mye jeg savner deg hver eneste dag. Det er dager jeg savner deg så mye at jeg kan gråte i timevis. I dag er egentlig en sånn dag, men jeg har klart meg bra så langt. Selv om jeg merker at det presser deg på mens jeg skriver. Jeg har så mange tanker, så mye jeg gjerne skulle visst. Jeg skulle ønske vi kunne hatt enda flere skiturer sammen, og at du alltid sa i fra om at det var så mye fint på Glitter, så nå måtte jeg ta meg en tur. Jeg så faktisk på nye ski i dag. Jeg gruer meg til den dagen jeg faktisk får nye ski. Da kan jeg ikke bruke de jeg fikk av deg lenger. Ja, jeg har de enda. De har jeg hatt veldig lenge, så de har også vært for små i mange år. 

Jeg håper jeg rakk å gi deg mange grunner til å være stolt av meg før du ble borte. Men jeg håper også du hadde hatt enda flere grunner til å være stolt av meg nå. Du hadde nok blitt glad hvis du visste hvor flink jeg var på skolen og hvor hardt jeg jobba. Det er nok noe jeg har arvet fra deg. Jeg kan ikke helt se hvor ellers det skal komme fra at jeg er så flink på skola. Jeg skulle ønske du visste hvor mye jeg jobber med meg selv hver eneste dag, for å kunne bli en enda bedre versjon av meg. Uansett, så skal du vite at jeg er stolt av deg og alt du har gjort. Du er virkelig et stort forbilde for meg, bestefar. 

Jeg savner deg så masse♥

8 kommentarer

Mari

28.11.2015 kl.17:52

Liker bloggen din veldig godt :-)!

Alexandra Flaa

28.11.2015 kl.18:06

Mari: En felleskommentar? Du kunne ikke tilpassa den litt bedre til innlegget?

Gina Angelica Eliassen

28.11.2015 kl.18:16

Var utrolig flnt skrevet! Har selv mistet mange nærme, sorgen blir aldri lettere, men vi kan trøste oss med at vi har engler som våker over oss, sender en stor klem <3

Alexandra Flaa

28.11.2015 kl.18:56

Gina Angelica Eliassen: Tusen takk <3

28.11.2015 kl.20:10

<3 Du er så sterk at du ikke vet det selv engang, vennen! Jeg er så utrolig stolt av deg, du takler mye andre ikke en gang har tenkt at kan være realitet! Jeg er ekstremt glad i deg, og vil alltid være der om det er noe du trenger <3

loveu, princessbitch

Norwegian Cupcake

28.11.2015 kl.21:15

<3 jeg føler med deg! Vakkert skrevet!

Ha en super kveld! NYT :-D

Sandra

28.11.2015 kl.21:33

Så bra skrevet <3 Ha en fin helg videre <3

Alexandra Flaa

28.11.2015 kl.22:05

Anonym: Glad i deg også <3 Husk at jeg er her jeg også!

Skriv en ny kommentar

hits