JEG FØLER MEG MISLYKKA NÅR JEG IKKE KAN KJØPE ALT JEG ØNSKER MEG

Jeg føler meg mislykka når jeg ikke har penger nok til å kjøpe noe jeg ønsker meg. Spesielt når det er så billig at nesten alle har råd til det. Selv om jeg egentlig ikke tror det er så normalt i min alder å ha råd til å kunne kjøpe hva som helst, når som helst- sitter jeg fremdeles igjen med følelsen av å være mislykka. Kanskje er det fordi jeg er vant til å leve i et press der merkeklær er det du må ha for å være noe. Jeg har aldri hatt noe særlig mye merkeklær, og mye av det jeg har hatt er det jeg selv som har betalt for. For meg trenger ikke jakker eller vesker ha et bestemt merke. Det viktigste er at jeg faktisk liker det. 

I morgen er det Black Friday. Dette er en dag jeg egentlig gruer meg til, nettopp fordi jeg ikke har råd til å kjøpe meg alle de tingene jeg har hatt på ønskelista mi så lenge.. Enten så har jeg ikke råd, eller så er det utsolgt. Og hva skal jeg egentlig prioritere å kjøpe meg? Nytt produkt til bryna, bare fordi jeg vil prøve ut Anastasia Dipbrow, eller Mary-lou fordi jeg ikke har en highligher? 

Dette er noe jeg faktisk syns er skikkelig flaut å si. Herregud er det sikker mange som tenker. Mislykka fordi du ikke har penger? Jaha, er det mulig? Det er faktisk det.. Og det er ikke så rart hvis du syns det høres rart. Det gjorde nemlig psykologen min også. Han lo av meg. Men jeg føler meg faktisk så mislykka at jeg kan gråte av det. Derfor må jeg finne ut eksakt hva jeg skal kjøpe og hvor jeg skal kjøpe det. Også vil jeg helst ha noen penger igjen. 

Har du noen gang kjent på den følelsen? Er det forresten noen som har erfaringer med "Makeup Revolution?" :)

xoxo

6 kommentarer

Julie

26.11.2015 kl.18:44

Makeup Revolution er kjempebra!! Jeg har flere produkter derfra,og de kan absolutt måle seg med produkter som er over dobbelt så dyre :)

STINECHARITE

26.11.2015 kl.18:52

Det er helt i orden å ikke ha råd til alt man vil ha :) Hvis ikke hadde vi ikke kunne unnet oss noe, eller faktisk satt pris på ting vi endelig har råd til å kjøpe oss. Så syntes det er en fin følelse å kjenne på.

Dessuten blir man litt mer motivert til å jobbe litt ekstra hvis det er noe man ønsker seg :) Så synets absolutt ikke du skal føle deg mislykket!

fo2re

26.11.2015 kl.20:06

Mulig du en dag akkurat som meg oppdager at lykke ikke kan kjøpes for penger, i det minste kun kortvarig.

Jeg er 47 år og sitter i en leilighet omgitt av masse dyre ting, 55" Samsung TV hvor ikke engang de 2 parrene med 3D briller er pakket opp, hjemmekino til ca 70 lapper, flere rå datamaskiner, over 1000 CD plater, over 450 DVD filmer, lydanlegg ved PC, soverom, stue m.m., 5 kameraer og div objektiver (frilansfotograf), har en garderobe som er kjedeligere enn Superman/Clark Kent sin som stort sett er sort eller grå.

Men gjør dette meg noe lykkeligere ? Nei

Det jeg finner glede av er å ta bilder av mennesker, og faktisk GJØRE noe jeg liker å gjøre, istedet for å sitte å stirre på en masse elektroniske dingser.

En svensk professor skrev en bok for noen år tilbake som like gjerne kunne vært om meg - Nextopia.

Denne artikkelen kan være verdt å lese, for den forteller mye om hvilke prioriteringer man gjøre i verdens rikeste land...jeg har både boka og t-skjorta som henger på 55" som ikke er i bruk...

http://www.dagbladet.no/2011/02/07/magasinet/litteratur/bok/lykke/15346948/

Stine :)

26.11.2015 kl.20:14

Du er ikke alene, snuppa <3

Alexandra Flaa

26.11.2015 kl.20:33

fo2re: Tusen takk for kommentaren din! Jeg tror nok først og fremst at grunnen til at jeg føler det sånn er pga min dårlige psykiske helse, og at jeg da skulle ønske jeg kunne kjøpe ting. Det å kunne få nye ting hjem i postkassen gjør meg glad, akkurat nå. Jeg håper dette endrer seg!

Alexandra Flaa

26.11.2015 kl.20:34

Stine :): Det er godt å høre vennen <3

Skriv en ny kommentar

hits