5 tips for å ta vare på håret ditt

Dette er et forehåndsskrevet innlegg siden jeg er i London. Jeg ville ikke ta sjansen på og ikke ha Internett, derfor har jeg skrevet en del innlegg til dere. Let's talk about hair, shall we? Hår er ekstremt viktig for alle jenter vil jeg tørre og påstå. Noen sparer til langt hår og vil ha de beste tipsene til dette, mens andre bare vil ha et sunt hår i den lengden de har det nå. Jeg skal ikke legge skjul på at håret mitt har vært gjennom ganske mye behandling det siste halvåret snart, og det merkes. Tro meg. Det har heldigvis kommet opp noen tips her og der, så jeg tenkte og dele dem med dere. 

Klipp tuppene♥
Dette er noe jeg i alle fall gruer meg til hver eneste gang, nettopp fordi jeg sparer. Frykten er størst for at frisøren klipper 5 cm av tuppene istedenfor det som faktisk er slitt, kanskje 2 cm. Jeg har uansett lært at jeg skal klippe det hver 3-4 mnd, før det blir for slitt- da må jeg nemlig klippe enda mer.. 

Sov med flette♥
Dette har jeg begynt med nå etter forrige frisørbesøk. Det er vel ingen hemmelighet at vi ikke ligger helt i ro når vi sover, og håret får gjennomgå. Det gnisser mot både dyne og pute som gjør det slitt. Dette gjelder også jakker og skjerf. Derfor fletter jeg også håret mitt spesielt nå som jeg er i praksis. Der bruker jeg både vinterjakke, hals og lue. 

Frisør shampoo og balsam♥
Etter forrige frisørbesøk fikk jeg også et tips her. På noen matbutikker selger de Wella, som er et frisørmerke. Men det er allikevel ikke det samme som det i frisørsalonger. Produktet består selvfølgelig av samme innhold (tror jeg), men de er vannet ut eller erstatta med stoffer som ikke fungerer like bra. Jeg skal helt klart investere i dette når jeg får råd! Frisøren sa også at DEFINE er frisørers mareritt. 


// Før jeg klipte og farget det

Kur og pleie♥
Håret får nok aldri nok pleie. Det er også viktig og passe på at håret får den pleien det trenger. Dersom du bruker mye stylingprodukter ville jeg i alle fall anbefalt det, selv om alle bør bruke det. Selv har jeg brukt begge kurene fra Moroccon oil og er veldig fornøyd! Jeg har brukt disse på slitt og skadet hår, så det er et tips! Spør frisøren din om tips neste gang du er der og styr for all del unna de på butikkene. De kan inneholde silikon som er utrolig skadelig for håret.

Varme♥
Det er vel ingen hemmelighet at varme skader på håret? Derfor bør du styre unna hårføner, rettetang og krølltang. La håret få en pause fra varme innimellom dersom du bruker det. Det viktigste er og investere i en god varmebeskytter så det sliter minst mulig på håret!!! 

Har du noen andre tips?

xoxo

4 kommentarer

Daniel Miller

15.11.2015 kl.14:06

Gode tips :D jeg bruker kokos olje som hårkur av og til, da smører du håret med kokosolje også tar du en pose sånn det blir litt "tett", funker veldig bra :D

Alexandra Flaa

16.11.2015 kl.22:48

Daniel Miller: Det skal jeg virkelig prøve!

Daniel Miller

16.11.2015 kl.22:49

Skrev ikke hva det gjorde, men det tykker håret og smører godt på hodebunnen slik den ikke blir så fort sår :)

Alexandra Flaa

16.11.2015 kl.22:50

Daniel Miller: Enda en grunn til og prøve det! :) Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits